Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny (1-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Lokomotiv Moskou het zaterdag 20 november 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Akhmat Grozny. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Cerqueira in de 35e minuut, waardoor Lokomotiv Moskva met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 36 minuten was het D. Utkin die Akhmat Grozny op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Akhmat Grozny via een goal van A. Polyarus in de 58e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 64e minuut was het Lokomotiv Moskva dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van V. Lisakovich, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Ivanov, waardoor Akhmat Grozny dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Rode kaart Lokomotiv Moskva Rode kaart voor M. Cerqueira Lokomotiv Moskva
36' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt D. Utkin Akhmat Grozny 0-1
43' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor G. Kerk Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Rybchinskiy voor M. Petrov Lokomotiv Moskva
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel V. Lystsov voor A. Semenov Akhmat Grozny
52' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Z. Nizic Akhmat Grozny
58' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt A. Polyarus met assist van D. Utkin Akhmat Grozny 0-2
63' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Pablo Lokomotiv Moskva
63' Wissel Akhmat Grozny Wissel M. Konate voor A. Arkhipov Akhmat Grozny
63' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel V. Lisakovich voor G. Kerk Lokomotiv Moskva
64' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt V. Lisakovich met assist van A. Beka Beka Lokomotiv Moskva 1-2
65' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor V. Lystsov Akhmat Grozny
67' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Guilherme Lokomotiv Moskva
67' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor I. Konovalov Akhmat Grozny
73' Wissel Akhmat Grozny Wissel V. Karapuzov voor E. Kharin Akhmat Grozny
73' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Shvets voor I. Konovalov Akhmat Grozny
79' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel S. Babkin voor A. Beka Beka Lokomotiv Moskva
79' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel G. Borisenko voor N. Tiknizyan Lokomotiv Moskva
79' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Chernyy voor Pablo Lokomotiv Moskva
85' Wissel Akhmat Grozny Wissel G. Iancu voor A. Polyarus Akhmat Grozny
89' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor A. Chernyy Lokomotiv Moskva
93' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.