Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva (0-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Lokomotiv Moskou het zaterdag 29 oktober 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Artem Lyubimov geëindigd in een 0-1 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door J. Medina, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. In de 96e minuut kreeg E. Ushakov van CSKA Moskva voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor CSKA Moskva de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van CSKA Moskva.

LIVE Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor B. Zaynutdinov CSKA Moskva
22' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt J. Medina CSKA Moskva 0-1
46' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor V. Mendez CSKA Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Zhivoglyadov voor M. Nenakhov Lokomotiv Moskva
46' Wissel CSKA Moskva Wissel N. Ermakov voor V. Mendez CSKA Moskva
64' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Rakonjac voor W. Isidor Lokomotiv Moskva
64' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel G. Kerk voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
67' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Zhivoglyadov Lokomotiv Moskva
81' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Kulikov voor K. Maradishvili Lokomotiv Moskva
82' Wissel CSKA Moskva Wissel E. Ushakov voor J. Medina CSKA Moskva
85' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Zabolotnyi voor F. Chalov CSKA Moskva
89' VAR: Afgekeurd doelpunt E. Ushakov Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding E. Ushakov CSKA Moskva
91' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor E. Ushakov CSKA Moskva
92' Wissel CSKA Moskva Wissel Bruno Fuchs voor M. Mukhin CSKA Moskva
93' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor J. Carrascal CSKA Moskva
96' Tweede gele kaart CSKA Moskva Tweede gele kaart voor E. Ushakov CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva
Opstellingen Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Joe Zinnbauer
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva

Lokomotiv Moskou en CSKA Moskva treffen elkaar in de 15e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artem Lyubimov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 12 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 11 keer wist de ploeg van Lokomotiv Moskou te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Lokomotiv Moskou. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lokomotiv Moskou 8
Winst CSKA Moskva 11
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 14e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 4e plaats.