Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Orenburg (5-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 28 augustus 2022 - 14:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Lokomotiv Moskou het zondag 28 augustus 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Orenburg (5-1)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 5-1 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door I. Ignatjev, waarmee Lokomotiv Moskva met 1-0 de leiding nam. Lokomotiv Moskva vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Ignatjev op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 13e minuut wist Orenburg de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via V. Sychevoi.

Na 19 minuten werd de voorsprong voor Lokomotiv Moskva vergroot nadat I. Ignatjev de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 52e minuut nadat G. Kerk namens Lokomotiv Moskva de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 94e minuut werd de stand op 5-1 gezet na een benutte penalty van Lokomotiv Moskva speler A. Miranchuk.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kirill Levnikov bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Lokomotiv Moskou.

LIVE Lokomotiv Moskou - Orenburg 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt I. Ignatjev met assist van A. Miranchuk Lokomotiv Moskva 1-0
11' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt I. Ignatjev met assist van N. Tiknizyan Lokomotiv Moskva 2-0
13' Doelpunt Orenburg Doelpunt V. Sychevoi met assist van K. Pechenin Orenburg 2-1
19' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt I. Ignatjev met assist van D. Khudyakov Lokomotiv Moskva 3-1
36' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Pavlovets Orenburg
46' Wissel Orenburg Wissel A. Ektov voor V. Poluyakhtov Orenburg
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel K. Maradishvili voor D. Zhivoglyadov Lokomotiv Moskva
46' Wissel Orenburg Wissel G. Florentin voor A. Pavlovets Orenburg
52' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt G. Kerk met assist van I. Ignatjev Lokomotiv Moskva 4-1
62' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Rakonjac voor I. Ignatjev Lokomotiv Moskva
62' Wissel Orenburg Wissel B. Gurtsiyev voor J. Marin Orenburg
75' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel V. Rakov voor A. Karpukas Lokomotiv Moskva
75' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Kulikov voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
79' Wissel Orenburg Wissel M. Stamatov voor S. Oganesyan Orenburg
82' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
84' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Khotulev Orenburg
87' Wissel Orenburg Wissel D. Acosta voor V. Sychevoi Orenburg
87' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Bagamaev voor G. Kerk Lokomotiv Moskva
94' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor G. Florentin Orenburg
94' Penalty Lokomotiv Moskva Penalty A. Miranchuk Lokomotiv Moskva 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Orenburg
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Orenburg
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Orenburg zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Joe Zinnbauer
Formatie 3-4-3
Coach Marcel Liczka
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Orenburg

Lokomotiv Moskou en Orenburg treffen elkaar in de 7e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Orenburg in de Russische Premier League vond plaats op 21 juni 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Lokomotiv Moskou favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Orenburg slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lokomotiv Moskou 4
Winst Orenburg 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 13e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 12e plaats.