Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Zenit (1-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 15 augustus 2021 - 16:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Lokomotiv Moskou het zondag 15 augustus 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Zenit (1-1)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Lokomotiv Moskou en Zenit geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor D. Kuzyayev van Zenit. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 50e minuut het veld moest verlaten. Een penalty zorgde er later in de 85e minuut voor dat Zenit via A. Sutormin op 0-1 kwam te staan. In de 90e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het F. Smolov van Lokomotiv Moskva die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lokomotiv Moskou - Zenit 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Zenit Gele kaart voor D. Kuzyayev Zenit
19' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor T. Jedvaj Lokomotiv Moskva
34' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Rybus Lokomotiv Moskva
42' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Kulikov Lokomotiv Moskva
46' Wissel Zenit Wissel D. Chistyakov voor D. Krugovoy Zenit
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel N. Tiknizyan voor M. Rybus Lokomotiv Moskva
48' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
50' Tweede gele kaart Zenit Tweede gele kaart voor D. Kuzyayev Zenit
52' Gele kaart Zenit Gele kaart voor S. Azmoun Zenit
55' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Pablo Lokomotiv Moskva
57' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Rybchinskiy voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
73' Wissel Zenit Wissel A. Sutormin voor Malcom Zenit
76' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Ze Luis Lokomotiv Moskva
77' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Miranchuk voor D. Zhivoglyadov Lokomotiv Moskva
83' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Guilherme Lokomotiv Moskva
85' Penalty Zenit Penalty A. Sutormin Zenit 0-1
86' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel V. Lisakovich voor D. Kulikov Lokomotiv Moskva
88' Wissel Zenit Wissel A. Dzyuba voor S. Azmoun Zenit
88' Wissel Zenit Wissel A. Mostovoy voor Wendel Zenit
90' Penalty Lokomotiv Moskva Penalty F. Smolov Lokomotiv Moskva 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Zenit
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Zenit
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Marko Nikolić
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Zenit

Lokomotiv Moskou en Zenit treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Zenit in de Russische Premier League vond plaats op 2 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 9 keer wist de ploeg van Lokomotiv Moskou te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Lokomotiv Moskou. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lokomotiv Moskou 5
Winst Zenit 9
Gelijkspel 8
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 4e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 1e plaats.