Nabeschouwing Olimpiyets - Fakel (3-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 14:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Olimpiyets het zaterdag 3 september 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Fakel. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Municipal 1 in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - Fakel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - Fakel (3-1)

Het Russische Premier League duel tussen Olimpiyets en Fakel is onder leiding van scheidsrechter Evgeny Kukulyak geëindigd in een 3-1 overwinning voor Olimpiyets. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fakel kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van M. Maksimov. Een benutte penalty van N. Kalinski in de 66e minuut zorgde er even later voor dat FK Nizjni Novgorod weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 73e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het N. Kalinski van FK Nizjni Novgorod die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Na 97 minuten werd de voorsprong voor FK Nizjni Novgorod vergroot nadat Milson de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Olimpiyets.

LIVE Olimpiyets - Fakel 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - Fakel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Fakel Doelpunt M. Maksimov Fakel 0-1
36' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor I. Agapov FK Nizjni Novgorod
44' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor A. Sharipov FK Nizjni Novgorod
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Milson voor A. Sharipov FK Nizjni Novgorod
50' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor I. Yuldoshev FK Nizjni Novgorod
61' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel V. Krotov voor I. Yuldoshev FK Nizjni Novgorod
61' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel N. Kakkoev voor M. Maiga FK Nizjni Novgorod
66' Penalty FK Nizjni Novgorod Penalty N. Kalinski FK Nizjni Novgorod 1-1
68' Wissel Fakel Wissel R. Magal voor I. Alshin Fakel
68' Wissel Fakel Wissel G. Gongadze voor M. Maksimov Fakel
73' Penalty FK Nizjni Novgorod Penalty N. Kalinski FK Nizjni Novgorod 2-1
78' Gele kaart Fakel Gele kaart voor A. Mendel Fakel
79' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel E. Nabiullin voor D. Rybchinskiy FK Nizjni Novgorod
79' Wissel Fakel Wissel A. Shavaev voor O. Dmitriev Fakel
79' Wissel Fakel Wissel M. Ivakhnov voor R. Akbashev Fakel
82' Gele kaart Fakel Gele kaart voor R. Magal Fakel
89' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Milson FK Nizjni Novgorod
97' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt Milson FK Nizjni Novgorod 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - Fakel
Opstellingen Olimpiyets - Fakel
De opstellingen van Olimpiyets en Fakel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpiyets gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Fakel zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Oleg Vasilenko
Voorbeschouwing Olimpiyets - Fakel

Olimpiyets en Fakel treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeny Kukulyak en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olimpiyets en Fakel elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Olimpiyets 0
Winst Fakel 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olimpiyets op een 12e positie staat, terwijl we Fakel terugvinden op de 14e plaats.