Nabeschouwing Olimpiyets - Krasnodar (1-4) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Olimpiyets het zaterdag 23 oktober 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Nizhny Novgorod in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - Krasnodar (1-4)

Het Russische Premier League duel tussen Olimpiyets en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Matyunin geëindigd in een 1-4 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Krasnodar kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van G. Krychowiak. Krasnodar vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Spertsyan op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 70e minuut was de ideale kans voor Krasnodar om te scoren. J. Cordoba was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de 73e minuut volgde een derde treffer van Krasnodar, waarmee A. Chernikov zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Krasnodar geen gas terug, waardoor in de 76e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van V. Iljin. In de 83e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het K. Gotsuk die namens FK Nizjni Novgorod het net wist te raken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Aleksey Matyunin en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Krasnodar.

LIVE Olimpiyets - Krasnodar 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Krasnodar Doelpunt G. Krychowiak met assist van T. Vilhena Krasnodar 0-1
20' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor J. Cordoba Krasnodar
25' VAR: Afgekeurd doelpunt J. Córdoba Copete Afgekeurd doelpunt vanwege hands J. Córdoba Copete Krasnodar
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel K. Gotsuk voor I. Yuldoshev FK Nizjni Novgorod
56' Doelpunt Krasnodar Doelpunt E. Spertsyan met assist van G. Krychowiak Krasnodar 0-2
63' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel I. Gorbunov voor P. Mogilevets FK Nizjni Novgorod
64' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor D. Penchikov FK Nizjni Novgorod
66' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel K. Kosarev voor D. Penchikov FK Nizjni Novgorod
70' Penalty gemist Krasnodar Penalty gemist J. Cordoba Krasnodar
73' Wissel Krasnodar Wissel V. Iljin voor J. Cordoba Krasnodar
73' Doelpunt Krasnodar Doelpunt A. Chernikov met assist van R. Cabella Krasnodar 0-3
76' Doelpunt Krasnodar Doelpunt V. Iljin met assist van E. Spertsyan Krasnodar 0-4
76' Wissel Krasnodar Wissel N. Krivtsov voor E. Spertsyan Krasnodar
80' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor K. Kosarev FK Nizjni Novgorod
83' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt K. Gotsuk met assist van N. Kalinski FK Nizjni Novgorod 1-4
83' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Safonov Krasnodar
83' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor T. Suleymanov FK Nizjni Novgorod
83' Wissel Krasnodar Wissel D. Stotsky voor R. Cabella Krasnodar
89' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Chernikov Krasnodar
90' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor K. Gotsuk FK Nizjni Novgorod
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - Krasnodar
Opstellingen Olimpiyets - Krasnodar
De opstellingen van Olimpiyets en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpiyets gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Alexander Kerzhakov
Voorbeschouwing Olimpiyets - Krasnodar

Olimpiyets en Krasnodar treffen elkaar in de 12e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Matyunin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olimpiyets en Krasnodar elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Olimpiyets 0
Winst Krasnodar 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olimpiyets op een 10e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 5e plaats.