Nabeschouwing Olimpiyets - Spartak Moskva (1-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 19 maart 2022 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Olimpiyets het zaterdag 19 maart 2022 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva.

Via de Olimpiyets - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - Spartak Moskva (1-1)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Olimpiyets en Spartak Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door C. Martins Pereira, waarmee Spartak Moskva met 0-1 de leiding nam. FK Nizjni Novgorod kwam na 74 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van I. Yuldoshev, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 79e minuut was de ideale kans voor Spartak Moskva om te scoren. Q. Promes was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Olimpiyets - Spartak Moskva 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor R. Ennin FK Nizjni Novgorod
46' Wissel Spartak Moskva Wissel V. Moses voor Ayrton Spartak Moskva
55' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor T. Suleymanov FK Nizjni Novgorod
62' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel A. Kecskes voor N. Kakkoev FK Nizjni Novgorod
65' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Ignatov voor Z. Bakaev Spartak Moskva
65' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Umyarov voor R. Zobnin Spartak Moskva
71' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel I. Gorbunov voor T. Suleymanov FK Nizjni Novgorod
71' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt C. Martins Pereira met assist van S. Nicholson Spartak Moskva 0-1
74' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt I. Yuldoshev FK Nizjni Novgorod 1-1
75' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor D. Stotsky FK Nizjni Novgorod
79' Penalty gemist Spartak Moskva Penalty gemist Q. Promes Spartak Moskva
83' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor C. Martins Pereira Spartak Moskva
86' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel V. Aleksandrov voor D. Stotsky FK Nizjni Novgorod
87' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Sobolev voor R. Litvinov Spartak Moskva
88' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor K. Kravtsov FK Nizjni Novgorod
93' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor M. Ignatov Spartak Moskva
94' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor A. Nigmatullin FK Nizjni Novgorod
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - Spartak Moskva
Opstellingen Olimpiyets - Spartak Moskva
De opstellingen van Olimpiyets en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpiyets gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Alexander Kerzhakov
Voorbeschouwing Olimpiyets - Spartak Moskva

Olimpiyets en Spartak Moskva treffen elkaar in de 22e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olimpiyets en Spartak Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 7 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olimpiyets. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Olimpiyets favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Spartak Moskva slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Olimpiyets 1
Winst Spartak Moskva 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olimpiyets op een 11e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 9e plaats.