Nabeschouwing Orenburg - Akhmat Grozny (2-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 9 oktober 2022 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Orenburg het zondag 9 oktober 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Akhmat Grozny (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 2-1 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door M. Konate, waarmee Akhmat Grozny met 0-1 de leiding nam. Orenburg kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Sychevoi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette T. Ayupov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Orenburg de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladimir Moskalev, waardoor Orenburg dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Orenburg - Akhmat Grozny 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt M. Konate met assist van M. Bogosavac Akhmat Grozny 0-1
41' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor B. Berisha Akhmat Grozny
46' Wissel Orenburg Wissel K. Kaplenko voor A. Pavlovets Orenburg
46' Wissel Orenburg Wissel B. Mansilla voor J. Marin Orenburg
53' Doelpunt Orenburg Doelpunt V. Sychevoi met assist van L. Vera Orenburg 1-1
63' Wissel Akhmat Grozny Wissel V. Iljin voor M. Konate Akhmat Grozny
68' Doelpunt Orenburg Doelpunt T. Ayupov Orenburg 2-1
71' Wissel Akhmat Grozny Wissel H. Agalarov voor E. Kharin Akhmat Grozny
74' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Shvets Akhmat Grozny
75' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor R. Gojkovic Orenburg
77' Wissel Orenburg Wissel A. Malykh voor M. Stamatov Orenburg
84' Wissel Orenburg Wissel D. Vorobyev voor G. Florentin Orenburg
90' Wissel Orenburg Wissel V. Poluyakhtov voor L. Vera Orenburg
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Akhmat Grozny
Opstellingen Orenburg - Akhmat Grozny
De opstellingen van Orenburg en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.