Nabeschouwing Orenburg - Fakel (4-1) || Russische Premier League 2022/2023

Vrijdag 28 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Orenburg het vrijdag 28 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fakel. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Fakel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Fakel (4-1)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Fakel is onder leiding van scheidsrechter Evgeny Kukulyak geëindigd in een 4-1 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door J. Marin, waarmee Orenburg met 1-0 de leiding nam. Orenburg vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Marin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Orenburg, waarmee G. Florentin zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

B. Mansilla zette Orenburg even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Evgeny Kukulyak toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 86e minuut wist M. Maksimov namens Fakel de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Evgeny Kukulyak bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Orenburg.

LIVE Orenburg - Fakel 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Fakel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Wissel Fakel Wissel R. Magal voor I. Alshin Fakel
37' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor V. Sychevoi Orenburg
39' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor T. Ayupov Orenburg
42' Gele kaart Fakel Gele kaart voor E. Shlyakov Fakel
42' Doelpunt Orenburg Doelpunt J. Marin met assist van A. Malykh Orenburg 1-0
44' Doelpunt Orenburg Doelpunt J. Marin Orenburg 2-0
46' Gele kaart Fakel Gele kaart voor M. Maksimov Fakel
57' Doelpunt Orenburg Doelpunt G. Florentin Orenburg 3-0
59' Wissel Fakel Wissel A. Shavaev voor A. Mendel Fakel
59' Wissel Fakel Wissel V. Cherov voor E. Shlyakov Fakel
60' Gele kaart Fakel Gele kaart voor D. Chernyakov Fakel
71' Gele kaart Fakel Gele kaart voor S. Bozhin Fakel
73' Wissel Orenburg Wissel D. Vorobyev voor V. Sychevoi Orenburg
73' Wissel Orenburg Wissel I. Basic voor J. Marin Orenburg
73' Wissel Orenburg Wissel K. Kaplenko voor T. Ayupov Orenburg
74' Wissel Fakel Wissel N. Ershov voor D. Chernyakov Fakel
74' Wissel Fakel Wissel M. Ivakhnov voor G. Gongadze Fakel
75' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor B. Mansilla Orenburg
83' Penalty Orenburg Penalty B. Mansilla Orenburg 4-0
85' Wissel Orenburg Wissel S. Oganesyan voor G. Florentin Orenburg
85' Wissel Orenburg Wissel B. Gurtsiyev voor B. Mansilla Orenburg
86' Doelpunt Fakel Doelpunt M. Maksimov Fakel 4-1
88' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Malykh Orenburg
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Fakel
Opstellingen Orenburg - Fakel
De opstellingen van Orenburg en Fakel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fakel zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.