Nabeschouwing Orenburg - Khimki (3-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Orenburg het zaterdag 3 september 2022 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Khimki. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Khimki live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Khimki (3-1)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Khimki is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 3-1 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door A. Dolgov, waarmee Khimki met 0-1 de leiding nam. Orenburg kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Sychevoy, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 39e minuut zette J. Marín zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Orenburg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 72 minuten werd de voorsprong voor Orenburg vergroot nadat J. Marín de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Orenburg.

LIVE Orenburg - Khimki 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Khimki teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Khimki Doelpunt A. Dolgov Khimki 0-1
37' Doelpunt Orenburg Doelpunt V. Sychevoy met assist van G. Florentín Orenburg 1-1
39' Doelpunt Orenburg Doelpunt J. Marín Orenburg 2-1
43' Gele kaart Khimki Gele kaart voor A. Lomovitskiy Khimki
46' Wissel Khimki Wissel I. Kamyshev voor B. Magomedov Khimki
46' Wissel Khimki Wissel I. Sadygov voor A. Dolgov Khimki
46' Wissel Khimki Wissel N. Glavčić voor E. Danilkin Khimki
47' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor M. Sivakov Orenburg
51' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor T. Ayupov Orenburg
55' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor V. Sychevoy Orenburg
67' Wissel Khimki Wissel A. Guliev voor M. Gbane Khimki
69' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor L. Vera Orenburg
70' Wissel Orenburg Wissel V. Poluyakhtov voor B. Gurtsiev Orenburg
72' Doelpunt Orenburg Doelpunt J. Marín met assist van L. Vera Orenburg 3-1
76' Wissel Khimki Wissel A. Cherny voor A. Zuev Khimki
80' Wissel Orenburg Wissel S. Oganesyan voor V. Sychevoy Orenburg
83' Wissel Orenburg Wissel I. Bašić voor G. Florentín Orenburg
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Khimki
Opstellingen Orenburg - Khimki
De opstellingen van Orenburg en Khimki zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Khimki zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Marcel Liczka
Formatie 3-1-4-2
Coach Sergey Yuran
Voorbeschouwing Orenburg - Khimki

Orenburg en Khimki treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Orenburg en Khimki elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Orenburg 0
Winst Khimki 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 13e positie staat, terwijl we Khimki terugvinden op de 11e plaats.