Nabeschouwing Orenburg - Lokomotiv Moskou (1-4) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 16 april 2023 - 13:00 uur



In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Orenburg het zondag 16 april 2023 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Lokomotiv Moskou (1-4)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 1-4 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Orenburg - Lokomotiv Moskou
Goals
1
4
LIVE Orenburg - Lokomotiv Moskou 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Orenburg - Lokomotiv Moskou

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Orenburg - Lokomotiv Moskou

Orenburg en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 23e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Orenburg en Lokomotiv Moskou in de Russische Premier League vond plaats op 28 augustus 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Lokomotiv Moskou favoriet. 5 keer wist de ploeg van Orenburg te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Orenburg. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Orenburg 1
Winst Lokomotiv Moskou 5
Gelijkspel 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 8e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Orenburg - Lokomotiv Moskou Opstelling Orenburg Opstelling Lokomotiv Moskou Live Orenburg - Lokomotiv Moskou Live Orenburg - Lokomotiv Moskou kijken Orenburg - Lokomotiv Moskou kijken Live Orenburg - Lokomotiv Moskou stream Orenburg - Lokomotiv Moskou Fox Sports Nabeschouwing Orenburg - Lokomotiv Moskou Uitslag Orenburg - Lokomotiv Moskou Statistieken Orenburg - Lokomotiv Moskou Russische Premier League 2022/2023 Orenburg - Lokomotiv Moskou wedden Orenburg - Lokomotiv Moskou gokken Orenburg - Lokomotiv Moskou Unibet