LIVE Orenburg - Sochi (0-0) || Russische Premier League

Zaterdag 1 oktober 2022 - 13:00 uur

In de Russische Premier League neemt Orenburg het zaterdag 1 oktober 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Orenburg - Sochi 0-0

Vanaf zaterdag 1 oktober 2022 om 13:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Orenburg - Sochi volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 5 dagen, 4 uur, 44 minuten en 31 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Sochi
Opstellingen Orenburg - Sochi

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Orenburg - Sochi

Orenburg en Sochi treffen elkaar in de 11e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Orenburg en Sochi in de Russische Premier League vond plaats op 11 maart 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochi. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Sochi favoriet. 1 keer wist de ploeg van Orenburg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Orenburg. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Orenburg 0
Winst Sochi 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 10e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 6e plaats.

Tags
Orenburg - Sochi Opstelling Orenburg Opstelling Sochi Live Orenburg - Sochi Live Orenburg - Sochi kijken Orenburg - Sochi kijken Live Orenburg - Sochi stream Orenburg - Sochi Fox Sports Nabeschouwing Orenburg - Sochi Uitslag Orenburg - Sochi Statistieken Orenburg - Sochi Russische Premier League 2022/2023 Orenburg - Sochi wedden Orenburg - Sochi gokken Orenburg - Sochi Unibet