Nabeschouwing Orenburg - Torpedo Moskva (1-0) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 14 augustus 2022 - 16:30 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Orenburg het zondag 14 augustus 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Torpedo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Torpedo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Torpedo Moskva (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Torpedo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Artem Lyubimov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door D. Vorobyev, waarmee Orenburg met 1-0 de leiding nam. In de 48e minuut moest I. Kutepov van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Artem Lyubimov een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Torpedo Moskva verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Orenburg.

LIVE Orenburg - Torpedo Moskva 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Torpedo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor L. Vera Orenburg
26' Wissel Torpedo Moskva Wissel A. Dovbnya voor V. Botnar Torpedo Moskva
31' Doelpunt Orenburg Doelpunt D. Vorobyev met assist van J. Marin Orenburg 1-0
33' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor V. Poluyakhtov Orenburg
46' Wissel Torpedo Moskva Wissel I. Smolnikov voor A. Ryazantsev Torpedo Moskva
46' Wissel Torpedo Moskva Wissel M. Turishchev voor A. Kalmykov Torpedo Moskva
48' Rode kaart Torpedo Moskva Rode kaart voor I. Kutepov Torpedo Moskva
52' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor B. Mansilla Orenburg
53' Wissel Orenburg Wissel N. Titkov voor D. Vorobyev Orenburg
59' Wissel Torpedo Moskva Wissel M. Sultonov voor D. Karaev Torpedo Moskva
59' Wissel Orenburg Wissel V. Sychevoi voor B. Mansilla Orenburg
70' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor M. Sivakov Orenburg
81' Wissel Torpedo Moskva Wissel D. Laptev voor K. Erkinov Torpedo Moskva
84' Wissel Orenburg Wissel I. Basic voor L. Vera Orenburg
84' Wissel Orenburg Wissel Y. Kovalev voor J. Marin Orenburg
91' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor M. Turishchev Torpedo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Torpedo Moskva
Opstellingen Orenburg - Torpedo Moskva
De opstellingen van Orenburg en Torpedo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Torpedo Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.