Nabeschouwing Rostov - Arsenal Tula (4-0) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Rostov het zaterdag 23 oktober 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula.

Via de Rostov - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Arsenal Tula (4-0)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Arsenal Tula is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 4-0 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door K. Hashimoto, waarmee Rostov met 1-0 de leiding nam. Rostov vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Sowe op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Rostov vervolgens op 3-0. Het was D. Poloz die vanaf 11 meter wist te scoren in de 62e minuut.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Rostov in de 64e minuut, nadat D. Terentjev de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Rostov.

LIVE Rostov - Arsenal Tula 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Rostov Gele kaart voor K. Hashimoto Rostov
27' Doelpunt Rostov Doelpunt K. Hashimoto met assist van D. Terentjev Rostov 1-0
29' Doelpunt Rostov Doelpunt A. Sowe met assist van K. Hashimoto Rostov 2-0
44' Wissel Rostov Wissel D. Sukhomlinov voor K. Hashimoto Rostov
46' Wissel Rostov Wissel N. Poyarkov voor I. Kalinin Rostov
56' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Kangwa voor D. Khlusevich Arsenal Tula
62' Penalty Rostov Penalty D. Poloz Rostov 3-0
64' Doelpunt Rostov Doelpunt D. Terentjev met assist van A. Sowe Rostov 4-0
66' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Bjornstrom voor D. Stepanov Arsenal Tula
66' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Tudorie voor E. Lutsenko Arsenal Tula
69' Wissel Rostov Wissel N. Komlichenko voor A. Sowe Rostov
72' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Sukhomlinov Rostov
72' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Guliev voor S. Tkachev Arsenal Tula
82' Wissel Rostov Wissel P. Almqvist voor D. Poloz Rostov
82' Wissel Rostov Wissel K. Schetinin voor K. Bayramyan Rostov
87' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Bastos Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Arsenal Tula
Opstellingen Rostov - Arsenal Tula
De opstellingen van Rostov en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Miodrag Božović
Voorbeschouwing Rostov - Arsenal Tula

Rostov en Arsenal Tula treffen elkaar in de 12e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Arsenal Tula in de Russische Premier League vond plaats op 25 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rostov. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Rostov favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Arsenal Tula slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rostov 6
Winst Arsenal Tula 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 15e positie staat, terwijl we Arsenal Tula terugvinden op de 11e plaats.