Nabeschouwing Rostov - CSKA Moskva (1-3) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Rostov het zaterdag 14 augustus 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva.

Via de Rostov - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - CSKA Moskva (1-3)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 1-3 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. Bijol, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. CSKA Moskva vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Chalov op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Rostov de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Glebov.

Na 89 minuten werd de voorsprong voor CSKA Moskva vergroot nadat K. Maradishvili de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor CSKA Moskva.

LIVE Rostov - CSKA Moskva 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt J. Bijol met assist van N. Vlasic CSKA Moskva 0-1
36' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt F. Chalov met assist van C. Ejuke CSKA Moskva 0-2
42' Wissel Rostov Wissel D. Sukhomlinov voor M. Normann Rostov
46' Wissel Rostov Wissel Bastos voor D. Poloz Rostov
46' Wissel Rostov Wissel P. Almqvist voor N. Komlichenko Rostov
54' Doelpunt Rostov Doelpunt D. Glebov Rostov 1-2
61' Wissel CSKA Moskva Wissel E. Bohinen voor C. Ejuke CSKA Moskva
61' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Nababkin voor M. Fernandes CSKA Moskva
61' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Maradishvili voor K. Kuchaev CSKA Moskva
66' Wissel Rostov Wissel K. Folmer voor K. Bayramyan Rostov
67' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Dzagoev voor N. Vlasic CSKA Moskva
78' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor E. Bohinen CSKA Moskva
78' Wissel Rostov Wissel A. Gigovic voor K. Hashimoto Rostov
87' Wissel CSKA Moskva Wissel V. Yakovlev voor F. Chalov CSKA Moskva
89' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt K. Maradishvili met assist van I. Akhmetov CSKA Moskva 1-3
93' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Terentjev Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - CSKA Moskva
Opstellingen Rostov - CSKA Moskva
De opstellingen van Rostov en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Alexei Berezutski
Voorbeschouwing Rostov - CSKA Moskva

Rostov en CSKA Moskva treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 17 december 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 9 keer wist de ploeg van Rostov te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Rostov. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rostov 6
Winst CSKA Moskva 9
Gelijkspel 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 14e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 12e plaats.