Nabeschouwing Rostov - Orenburg (2-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Rostov het zondag 7 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov.

Via de Rostov - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Orenburg (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 46 minuten. D. Poloz maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rostov vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 60e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Dit keer was het N. Komlichenko van Rostov die achter de bal ging staan en raak schoot voor de 2-0. In de 69e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het D. Vorobyev van Orenburg die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vasili Kazartsev, waardoor Rostov dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rostov - Orenburg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor M. Sivakov Orenburg
33' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Malykh Orenburg
34' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Pavlovets Orenburg
46' Penalty Rostov Penalty D. Poloz Rostov 1-0
46' Wissel Orenburg Wissel V. Poluyakhtov voor A. Malykh Orenburg
46' Wissel Orenburg Wissel L. Vera voor S. Oganesyan Orenburg
48' Wissel Orenburg Wissel R. Gojkovic voor Y. Kovalev Orenburg
59' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Ektov Orenburg
60' Penalty Rostov Penalty N. Komlichenko Rostov 2-0
68' Gele kaart Rostov Gele kaart voor S. Pesjakov Rostov
69' Penalty Orenburg Penalty D. Vorobyev Orenburg 2-1
70' Gele kaart Rostov Gele kaart voor V. Karpin Rostov
70' Wissel Rostov Wissel R. Tugarev voor D. Poloz Rostov
70' Wissel Rostov Wissel A. Mironov voor K. Shchetinin Rostov
70' Wissel Orenburg Wissel J. Marin voor I. Basic Orenburg
78' Wissel Orenburg Wissel N. Titkov voor D. Vorobyev Orenburg
85' Wissel Rostov Wissel E. Golenkov voor N. Komlichenko Rostov
90' Wissel Rostov Wissel A. Ntumba voor K. Bayramyan Rostov
91' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Utkin Rostov
93' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Mironov Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Orenburg
Opstellingen Rostov - Orenburg
De opstellingen van Rostov en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Orenburg zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing Rostov - Orenburg

Rostov en Orenburg treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Orenburg in de Russische Premier League vond plaats op 12 juli 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Orenburg favoriet. 3 keer wist de ploeg van Rostov te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Rostov. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rostov 2
Winst Orenburg 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 8e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 11e plaats.