Nabeschouwing Rubin Kazan' - CSKA Moskva (1-0) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 30 oktober 2021 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Rubin Kazan' het zaterdag 30 oktober 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Ak Bars Arena in Kazan.

Via de Rubin Kazan' - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - CSKA Moskva (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Rubin Kazan' en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door M. Kostyukov, waarmee Rubin Kazan met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rubin Kazan' dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladislav Bezborodov, waardoor Rubin Kazan' de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Rubin Kazan' - CSKA Moskva 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' VAR: Afgekeurd doelpunt C. Ejuke Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel C. Ejuke CSKA Moskva
29' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor M. Mukhin CSKA Moskva
37' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor K. Kvaratskhelia Rubin Kazan
46' Wissel CSKA Moskva Wissel G. Schennikov voor M. Mukhin CSKA Moskva
54' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor A. Zabolotnyi CSKA Moskva
64' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Dzagoev voor F. Chalov CSKA Moskva
67' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor B. Zaynutdinov CSKA Moskva
74' Wissel CSKA Moskva Wissel V. Yakovlev voor C. Ejuke CSKA Moskva
82' Wissel Rubin Kazan Wissel M. Kostyukov voor G. Onugkha Rubin Kazan
86' Wissel Rubin Kazan Wissel L. Musaev voor S. Bakaev Rubin Kazan
87' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor K. Nababkin CSKA Moskva
91' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt M. Kostyukov met assist van S. Haksabanovic Rubin Kazan 1-0
92' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Akhmetov voor A. Zabolotnyi CSKA Moskva
95' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Y. Dyupin Rubin Kazan
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - CSKA Moskva
Opstellingen Rubin Kazan' - CSKA Moskva
De opstellingen van Rubin Kazan' en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Leonid Slutskiy
Coach Alexei Berezutski
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - CSKA Moskva

Rubin Kazan' en CSKA Moskva treffen elkaar in de 13e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 29 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rubin Kazan'. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 10 keer wist de ploeg van Rubin Kazan' te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Rubin Kazan'. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rubin Kazan' 7
Winst CSKA Moskva 10
Gelijkspel 5
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 8e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 2e plaats.