Nabeschouwing Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou (2-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Rubin Kazan' het zaterdag 16 oktober 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Ak Bars Arena in Kazan.

Via de Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou (2-2)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Rubin Kazan' en Lokomotiv Moskou geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door A. Dreyer, waarmee Rubin Kazan met 1-0 de leiding nam. Rubin Kazan vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Onugkha op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut wist Lokomotiv Moskva de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via F. Smolov.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Lokomotiv Moskva nadat R. Zhemaletdinov in de 93e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' VAR: Afgekeurd doelpunt G. Onugkha Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding G. Onugkha Rubin Kazan
8' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor A. Beka Beka Lokomotiv Moskva
21' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Petrov Lokomotiv Moskva
36' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt A. Dreyer met assist van Hwang In-Beom Rubin Kazan 1-0
39' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor M. Talbi Rubin Kazan
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Zhivoglyadov voor M. Nenakhov Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel R. Zhemaletdinov voor M. Petrov Lokomotiv Moskva
66' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt G. Onugkha Rubin Kazan 2-0
68' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt F. Smolov met assist van G. Kerk Lokomotiv Moskva 2-1
71' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel F. Anjorin voor D. Kulikov Lokomotiv Moskva
72' Wissel Rubin Kazan Wissel S. Bakaev voor A. Dreyer Rubin Kazan
75' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor I. Samoshnikov Rubin Kazan
78' Wissel Rubin Kazan Wissel I. Ignatjev voor G. Onugkha Rubin Kazan
88' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Rybchinskiy voor N. Tiknizyan Lokomotiv Moskva
90' Wissel Rubin Kazan Wissel M. Kostyukov voor Hwang In-Beom Rubin Kazan
92' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor K. Maradishvili Lokomotiv Moskva
93' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt R. Zhemaletdinov met assist van A. Beka Beka Lokomotiv Moskva 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Rubin Kazan' en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Leonid Slutskiy
Coach Markus Gisdol
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou

Rubin Kazan' en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 11e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en Lokomotiv Moskou in de Russische Premier League vond plaats op 5 december 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Lokomotiv Moskou favoriet. 9 keer wist de ploeg van Rubin Kazan' te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Rubin Kazan'. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rubin Kazan' 4
Winst Lokomotiv Moskou 9
Gelijkspel 9
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 8e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 6e plaats.