Nabeschouwing Sochi - CSKA Moskva (4-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 17:00 uur



In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Sochi het zaterdag 6 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - CSKA Moskva (4-1)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 4-1 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sochi kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van A. Yusupov. Sochi vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Cassierra op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 16e minuut volgde een derde treffer van Sochi, waarmee M. Cassierra zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 57 minuten deed B. Zaynutdinov iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van CSKA Moskva werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 87e minuut wist I. Yurganov namens Sochi de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergey Ivanov bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Sochi.

Wedstrijdstatistieken Sochi - CSKA Moskva
Goals
4
1
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
12
14
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
108
115
Gevaarlijke aanvallen
41
57
Passes
542
512
Overtredingen
6
10
Buitenspel
2
7
Corners
6
2
Wissels
4
4
LIVE Sochi - CSKA Moskva 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Gele kaart Sochi Gele kaart voor K. Zaika Sochi
4' Doelpunt Sochi Doelpunt A. Yusupov met assist van M. Cassierra Sochi 1-0
14' Doelpunt Sochi Doelpunt M. Cassierra Sochi 2-0
16' Doelpunt Sochi Doelpunt M. Cassierra met assist van K. Zaika Sochi 3-0
46' Wissel CSKA Moskva Wissel M. Mukhin voor I. Oblyakov CSKA Moskva
46' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Akhmetov voor F. Chalov CSKA Moskva
47' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Dzagoev voor G. Schennikov CSKA Moskva
57' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt B. Zaynutdinov met assist van A. Dzagoev CSKA Moskva 3-1
69' Gele kaart Sochi Gele kaart voor V. Fedotov Sochi
71' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Kuchaev voor C. Ejuke CSKA Moskva
80' Wissel Sochi Wissel V. Angban voor C. Noboa Sochi
82' Wissel Sochi Wissel M. Barsov voor A. Yusupov Sochi
87' Doelpunt Sochi Doelpunt I. Yurganov met assist van M. Cassierra Sochi 4-1
94' Wissel Sochi Wissel I. Popov voor N. Burmistrov Sochi
94' Wissel Sochi Wissel E. Mammana voor K. Zaika Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - CSKA Moskva
Opstellingen Sochi - CSKA Moskva
De opstellingen van Sochi en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Vladimir Fedotov
Wissels Sochi
# Speler Pos.
1 Denis Adamov K
90 Pavel Shakuro V
24 Emanuel Mammana V
19 Victorien Angban M
8 Ivelin Popov M
10 Maksim Barsov A
Formatie 4-4-2
Coach Alexei Berezutski
Voorbeschouwing Sochi - CSKA Moskva

Sochi en CSKA Moskva treffen elkaar in de 14e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 18 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochi. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sochi als CSKA Moskva wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sochi 1
Winst CSKA Moskva 1
Gelijkspel 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 4e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sochi - CSKA Moskva Opstelling Sochi Opstelling CSKA Moskva Live Sochi - CSKA Moskva Live Sochi - CSKA Moskva kijken Sochi - CSKA Moskva kijken Live Sochi - CSKA Moskva stream Sochi - CSKA Moskva Fox Sports Nabeschouwing Sochi - CSKA Moskva Uitslag Sochi - CSKA Moskva Statistieken Sochi - CSKA Moskva Russische Premier League 2021/2022 Sochi - CSKA Moskva wedden Sochi - CSKA Moskva gokken Sochi - CSKA Moskva Unibet