Nabeschouwing Sochi - Khimki (3-0) || Russische Premier League 2021/2022

Maandag 16 augustus 2021 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Sochi het maandag 16 augustus 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Khimki. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Khimki live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Khimki (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en Khimki is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door M. Barsov, waarmee Sochi met 1-0 de leiding nam. Sochi vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Popov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Sochi, waarmee I. Popov zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladislav Bezborodov, waardoor Sochi dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sochi - Khimki 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Khimki teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Sochi Doelpunt M. Barsov met assist van I. Popov Sochi 1-0
46' Wissel Khimki Wissel A. Sokolov voor A. Troshechkin Khimki
46' Wissel Sochi Wissel N. Burmistrov voor M. Barsov Sochi
46' Wissel Khimki Wissel B. Sabovic voor I. Kukharchuk Khimki
54' Doelpunt Sochi Doelpunt I. Popov met assist van N. Burmistrov Sochi 2-0
75' Doelpunt Sochi Doelpunt I. Popov met assist van N. Burmistrov Sochi 3-0
76' Wissel Sochi Wissel Joaozinho voor V. Angban Sochi
79' Wissel Sochi Wissel E. Mammana voor D. Prokhin Sochi
79' Wissel Sochi Wissel D. Vorobyev voor I. Popov Sochi
79' Gele kaart Khimki Gele kaart voor B. Sabovic Khimki
83' Wissel Khimki Wissel K. Ademi voor D. Glushakov Khimki
86' Wissel Khimki Wissel I. Kamyshev voor F. Dagerstal Khimki
86' Wissel Sochi Wissel D. Pavlov voor A. Yusupov Sochi
91' Wissel Khimki Wissel I. Sadygov voor S. Sebai Khimki
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Khimki
Opstellingen Sochi - Khimki
De opstellingen van Sochi en Khimki zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Khimki zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Igor Cherevchenko
Voorbeschouwing Sochi - Khimki

Sochi en Khimki treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en Khimki in de Russische Premier League vond plaats op 16 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Sochi en Khimki eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Sochi 0
Winst Khimki 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 7e positie staat, terwijl we Khimki terugvinden op de 12e plaats.