Nabeschouwing Sochi - Khimki (4-1) || Russische Premier League 2022/2023

Vrijdag 26 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Sochi het vrijdag 26 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Khimki. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Khimki live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Khimki (4-1)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en Khimki is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 4-1 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 15 minuten. C. Noboa maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sochi vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 48e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Het was wederom C. Noboa die aanlegde en vervolgens de 2-0 wist te scoren voor Sochi. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Sochi, waarmee G. Melkadze zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 58 minuten was het A. Meshchaninov die de bal in eigen doel werkte, waardoor Khimki op 3-1 kwam te staan. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 86e minuut wist V. Sarveli namens Sochi de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vasili Kazartsev bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Sochi.

LIVE Sochi - Khimki 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Khimki teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Khimki Gele kaart voor A. Filin Khimki
15' Penalty Sochi Penalty C. Noboa Sochi 1-0
42' Gele kaart Khimki Gele kaart voor B. Idowu Khimki
48' Penalty Sochi Penalty C. Noboa Sochi 2-0
54' Doelpunt Sochi Doelpunt G. Melkadze Sochi 3-0
46' Wissel Khimki Wissel A. Chernyy voor A. Filin Khimki
46' Wissel Khimki Wissel R. Mirzov voor I. Sadygov Khimki
46' Wissel Sochi Wissel V. Sarveli voor Joaozinho Sochi
46' Wissel Sochi Wissel N. Burmistrov voor T. Margasov Sochi
48' Gele kaart Khimki Gele kaart voor A. Rudenko Khimki
52' Wissel Khimki Wissel A. Lomovitskiy voor A. Guliev Khimki
58' Eigen doelpunt Khimki Eigen doelpunt A. Meshchaninov Khimki 3-1
64' Gele kaart Khimki Gele kaart voor I. Kamyshev Khimki
65' Gele kaart Khimki Gele kaart voor M. Gbane Khimki
67' Gele kaart Sochi Gele kaart voor G. Melkadze Sochi
77' Wissel Khimki Wissel A. Dolgov voor A. Rudenko Khimki
80' Wissel Sochi Wissel T. Shipunov voor G. Melkadze Sochi
81' Wissel Khimki Wissel B. Magomedov voor M. Gbane Khimki
86' Doelpunt Sochi Doelpunt V. Sarveli Sochi 4-1
88' Wissel Sochi Wissel K. Kravtsov voor S. Terekhov Sochi
89' Wissel Sochi Wissel D. Martovoy voor A. Yusupov Sochi
94' Gele kaart Khimki Gele kaart voor Z. Volkov Khimki
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Khimki
Opstellingen Sochi - Khimki
De opstellingen van Sochi en Khimki zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Khimki zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Nikolai Nikolayevich Pisarev
Voorbeschouwing Sochi - Khimki

Sochi en Khimki treffen elkaar in de 7e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en Khimki in de Russische Premier League vond plaats op 13 maart 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Sochi favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Khimki slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sochi 1
Winst Khimki 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 7e positie staat, terwijl we Khimki terugvinden op de 9e plaats.