Nabeschouwing Sochi - Olimpiyets (2-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Sochi het zondag 7 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Olimpiyets. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Olimpiyets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Olimpiyets (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en Olimpiyets is onder leiding van scheidsrechter Anton Frolov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 33 minuten. C. Noboa maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sochi vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Sochi vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Yusupov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut wist FK Nizjni Novgorod de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via I. Yuldoshev. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want FK Nizjni Novgorod kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anton Frolov, waardoor Sochi dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sochi - Olimpiyets 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Olimpiyets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor D. Kornyushin FK Nizjni Novgorod
21' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel D. Stotsky voor D. Kornyushin FK Nizjni Novgorod
32' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor V. Aleksandrov FK Nizjni Novgorod
33' Penalty Sochi Penalty C. Noboa Sochi 1-0
38' Doelpunt Sochi Doelpunt A. Yusupov met assist van S. Terekhov Sochi 2-0
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel D. Rybchinskiy voor I. Berkovskiy FK Nizjni Novgorod
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel V. Krotov voor T. Suleymanov FK Nizjni Novgorod
59' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel K. Shiltsov voor Milson FK Nizjni Novgorod
72' Wissel Sochi Wissel Joaozinho voor V. Sarveli Sochi
73' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel D. Kobesov voor A. Sharipov FK Nizjni Novgorod
76' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor D. Kobesov FK Nizjni Novgorod
76' Wissel Sochi Wissel K. Kravtsov voor V. Angban Sochi
83' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt I. Yuldoshev met assist van D. Stotsky FK Nizjni Novgorod 2-1
85' Gele kaart Sochi Gele kaart voor A. Yusupov Sochi
85' Wissel Sochi Wissel A. Batyrev voor A. Yusupov Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Olimpiyets
Opstellingen Sochi - Olimpiyets
De opstellingen van Sochi en Olimpiyets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Olimpiyets zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sochi - Olimpiyets

Sochi en Olimpiyets treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anton Frolov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en Olimpiyets in de Russische Premier League vond plaats op 13 mei 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Olimpiyets favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sochi te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sochi. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sochi 0
Winst Olimpiyets 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 7e positie staat, terwijl we Olimpiyets terugvinden op de 12e plaats.