Nabeschouwing Sochi - Spartak Moskva (1-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Sochi het zaterdag 5 november 2022 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Spartak Moskva (1-1)

De Russische Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Sochi en Spartak Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Q. Promes, waarmee Spartak Moskva met 0-1 de leiding nam. Sochi kwam na 44 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Zaika, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Sochi - Spartak Moskva 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Q. Promes met assist van D. Denisov Spartak Moskva 0-1
10' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Sobolev Spartak Moskva
37' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor D. Khlusevich Spartak Moskva
41' Wissel Sochi Wissel V. Sarveli voor T. Shipunov Sochi
44' Doelpunt Sochi Doelpunt K. Zaika Sochi 1-1
58' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Litvinov voor A. Sobolev Spartak Moskva
63' Wissel Sochi Wissel M. Sissako voor K. Zaika Sochi
73' Wissel Spartak Moskva Wissel P. A. Meleshin voor S. Nicholson Spartak Moskva
73' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Zinkovskiy voor M. Ignatov Spartak Moskva
81' Wissel Sochi Wissel K. Kravtsov voor Joaozinho Sochi
88' Wissel Spartak Moskva Wissel L. Klassen voor D. Denisov Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Spartak Moskva
Opstellingen Sochi - Spartak Moskva
De opstellingen van Sochi en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sochi - Spartak Moskva

Sochi en Spartak Moskva treffen elkaar in de 16e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artem Chistyakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en Spartak Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 14 augustus 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Sochi favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Spartak Moskva slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sochi 4
Winst Spartak Moskva 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 9e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 2e plaats.