Nabeschouwing Sochi - Ufa (3-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 12 september 2021 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Sochi het zondag 12 september 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Ufa (3-1)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en Ufa is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Sukhoy geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Cassierra, waarmee Sochi met 1-0 de leiding nam. Sochi vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Noboa op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist Ufa de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via H. Agalarov.

In de 83e minuut werd Y. Zhuravlev van Ufa met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Ufa het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 94 minuten werd de voorsprong voor Sochi vergroot nadat Joaozinho de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sochi.

LIVE Sochi - Ufa 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Sochi Gele kaart voor T. Margasov Sochi
11' Doelpunt Sochi Doelpunt M. Cassierra met assist van I. Tsallagov Sochi 1-0
36' Doelpunt Sochi Doelpunt C. Noboa met assist van I. Popov Sochi 2-0
50' Doelpunt Ufa Doelpunt H. Agalarov met assist van B. Jokic Ufa 2-1
59' Gele kaart Sochi Gele kaart voor M. Barac Sochi
64' Wissel Sochi Wissel I. Yurganov voor M. Barac Sochi
64' Wissel Sochi Wissel N. Burmistrov voor I. Popov Sochi
65' Wissel Ufa Wissel Cacintura voor N. Miletic Ufa
65' Wissel Ufa Wissel A. Aliev voor V. Kamilov Ufa
69' Wissel Ufa Wissel R. Fishchenko voor O. Ivanov Ufa
78' Wissel Sochi Wissel S. Terekhov voor K. Zaika Sochi
80' Wissel Ufa Wissel D. Akhatov voor M. Bauer Ufa
80' Wissel Ufa Wissel A. Golubev voor F. Mrzljak Ufa
83' Rode kaart Ufa Rode kaart voor Y. Zhuravlev Ufa
89' Gele kaart Sochi Gele kaart voor S. Terekhov Sochi
90' Wissel Sochi Wissel V. Angban voor C. Noboa Sochi
90' Wissel Sochi Wissel Joaozinho voor A. Yusupov Sochi
94' Doelpunt Sochi Doelpunt Joaozinho Sochi 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Ufa
Opstellingen Sochi - Ufa
De opstellingen van Sochi en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Ufa zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Aleksey Stukalov
Voorbeschouwing Sochi - Ufa

Sochi en Ufa treffen elkaar in de 7e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Sukhoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en Ufa in de Russische Premier League vond plaats op 25 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochi. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Sochi favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ufa slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sochi 1
Winst Ufa 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 4e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 13e plaats.