Nabeschouwing Spartak Moskva - Arsenal Tula (3-0) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 10 april 2022 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Spartak Moskva het zondag 10 april 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Arsenal Tula (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Arsenal Tula is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 3-0 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door R. Zobnin, waarmee Spartak Moskva met 1-0 de leiding nam. Spartak Moskva vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Nicholson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Spartak Moskva, waarmee S. Nicholson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

In de 86e minuut moest Arsenal Tula verder met een man minder, nadat K. Kangwa een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladislav Bezborodov, waardoor Spartak Moskva dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Spartak Moskva - Arsenal Tula 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' VAR: Afgekeurd doelpunt U. Radaković Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding U. Radaković Arsenal Tula
32' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor K. Kangwa Arsenal Tula
44' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor U. Radakovic Arsenal Tula
53' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt R. Zobnin met assist van M. Ignatov Spartak Moskva 1-0
57' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt S. Nicholson met assist van A. Sobolev Spartak Moskva 2-0
62' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor S. Gigot Spartak Moskva
64' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Litvinov voor S. Gigot Spartak Moskva
68' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Markov voor U. Radakovic Arsenal Tula
68' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Khabibov voor S. Tkachev Arsenal Tula
75' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt S. Nicholson met assist van V. Moses Spartak Moskva 3-0
79' Wissel Arsenal Tula Wissel K. Panchenko voor D. Despotovic Arsenal Tula
83' Wissel Spartak Moskva Wissel D. Prutsev voor M. Ignatov Spartak Moskva
86' Tweede gele kaart Arsenal Tula Tweede gele kaart voor K. Kangwa Arsenal Tula
90' Wissel Spartak Moskva Wissel D. Denisov voor R. Zobnin Spartak Moskva
90' Wissel Spartak Moskva Wissel V. Shitov voor S. Nicholson Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Arsenal Tula
Opstellingen Spartak Moskva - Arsenal Tula
De opstellingen van Spartak Moskva en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.