Nabeschouwing Spartak Moskva - Krylya Sovetov (2-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 1 mei 2022 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Spartak Moskva het zondag 1 mei 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Krylya Sovetov (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Evgeni Turbin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 30 minuten. Y. Gorshkov maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Krylya Sovetov vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een benutte penalty van A. Sobolev in de 61e minuut zorgde er even later voor dat Spartak Moskva weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 83e minuut zette A. Sobolev zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Spartak Moskva de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Evgeni Turbin, waardoor Spartak Moskva dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Spartak Moskva - Krylya Sovetov 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor G. Dzhikiya Spartak Moskva
7' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor S. Gigot Spartak Moskva
30' Penalty Krylya Sovetov Penalty Y. Gorshkov Krylya Sovetov 0-1
41' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Selikhov Spartak Moskva
46' Wissel Spartak Moskva Wissel S. Nicholson voor M. Ignatov Spartak Moskva
60' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Soldatenkov Krylya Sovetov
61' Penalty Spartak Moskva Penalty A. Sobolev Spartak Moskva 1-1
66' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor C. Martins Pereira Spartak Moskva
68' Wissel Spartak Moskva Wissel Q. Promes voor Z. Bakaev Spartak Moskva
69' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Barac voor M. Vityugov Krylya Sovetov
77' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Fernando Costanza Krylya Sovetov
79' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Tsypchenko voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
80' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Pinyaev voor A. Zinkovskiy Krylya Sovetov
83' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt A. Sobolev Spartak Moskva 2-1
90' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Rasskazov voor D. Khlusevich Spartak Moskva
90' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Sokolov voor R. Ezhov Krylya Sovetov
90' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Caufriez voor A. Sobolev Spartak Moskva
90' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Lipovoy voor A. Kovalenko Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Krylya Sovetov
Opstellingen Spartak Moskva - Krylya Sovetov
De opstellingen van Spartak Moskva en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.