Nabeschouwing Spartak Moskva - Krylya Sovetov (5-2) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 9 oktober 2022 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Spartak Moskva het zondag 9 oktober 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Krylya Sovetov (5-2)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 5-2 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door R. Ezhov, waarmee Krylya Sovetov met 0-1 de leiding nam. Spartak Moskva kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Q. Promes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette A. Sobolev zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Spartak Moskva de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Rahmanovic de 2-2 maakte voor Krylya Sovetov. Spartak Moskva leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 61 minuten op voorsprong na een goal van A. Sobolev: 3-2. In de 73e minuut was het R. Litvinov van Spartak Moskva wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Spartak Moskva mocht Q. Promes in de 96e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vasili Kazartsev bij een 5-2 eindstand in het voordeel van Spartak Moskva.

LIVE Spartak Moskva - Krylya Sovetov 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt R. Ezhov met assist van M. Glushenkov Krylya Sovetov 0-1
39' VAR: Afgekeurd doelpunt G. Dzhikiya Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel G. Dzhikiya Spartak Moskva
43' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor G. Zotov Krylya Sovetov
51' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Q. Promes met assist van D. Denisov Spartak Moskva 1-1
50' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt A. Sobolev met assist van D. Prutsev Spartak Moskva 2-1
56' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt A. Rahmanovic Krylya Sovetov 2-2
59' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Zinkovskiy voor S. Nicholson Spartak Moskva
61' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt A. Sobolev met assist van A. Zinkovskiy Spartak Moskva 3-2
64' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Cirkovic voor S. Pinyaev Krylya Sovetov
72' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Tsypchenko voor R. Ezhov Krylya Sovetov
72' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Babkin voor M. Vityugov Krylya Sovetov
73' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt R. Litvinov met assist van Q. Promes Spartak Moskva 4-2
80' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Mevlja voor G. Dzhikiya Spartak Moskva
80' Wissel Spartak Moskva Wissel P. Maslov voor D. Prutsev Spartak Moskva
82' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Sokolov voor A. Kovalenko Krylya Sovetov
82' Wissel Krylya Sovetov Wissel V. Shitov voor A. Rahmanovic Krylya Sovetov
87' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Rasskazov voor N. Umyarov Spartak Moskva
96' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Q. Promes met assist van D. Denisov Spartak Moskva 5-2
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Krylya Sovetov
Opstellingen Spartak Moskva - Krylya Sovetov
De opstellingen van Spartak Moskva en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.