Nabeschouwing Spartak Moskva - Sochi (3-0) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 14 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Spartak Moskva het zondag 14 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Sochi (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Sochi is onder leiding van scheidsrechter Vitali Meshkov geëindigd in een 3-0 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door Q. Promes, waarmee Spartak Moskva met 1-0 de leiding nam. Spartak Moskva vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Zinkovskiy op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Spartak Moskva, waarmee Q. Promes zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitali Meshkov, waardoor Spartak Moskva dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Spartak Moskva - Sochi 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Wissel Sochi Wissel N. Burmistrov voor I. Tsallagov Sochi
57' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Q. Promes met assist van A. Sobolev Spartak Moskva 1-0
59' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Sobolev Spartak Moskva
63' Wissel Sochi Wissel A. Batyrev voor V. Sarveli Sochi
64' Wissel Sochi Wissel Joaozinho voor A. Yusupov Sochi
67' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Zinkovskiy voor M. Ignatov Spartak Moskva
71' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt A. Zinkovskiy met assist van A. Sobolev Spartak Moskva 2-0
72' Wissel Sochi Wissel K. Kravtsov voor V. Angban Sochi
73' Wissel Spartak Moskva Wissel D. Prutsev voor C. Martins Pereira Spartak Moskva
84' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Q. Promes Spartak Moskva 3-0
86' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Rasskazov voor D. Denisov Spartak Moskva
86' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Chernov voor G. Dzhikiya Spartak Moskva
86' Wissel Spartak Moskva Wissel S. Nicholson voor A. Sobolev Spartak Moskva
88' Gele kaart Sochi Gele kaart voor K. Kravtsov Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Sochi
Opstellingen Spartak Moskva - Sochi
De opstellingen van Spartak Moskva en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sochi zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Guillermo Abascal Perez
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Sochi

Spartak Moskva en Sochi treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Sochi in de Russische Premier League vond plaats op 13 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochi. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Sochi favoriet. 4 keer wist de ploeg van Spartak Moskva te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Spartak Moskva. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Spartak Moskva 1
Winst Sochi 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 3e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 6e plaats.