Nabeschouwing Torpedo Moskva - Khimki (1-3) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 14:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Torpedo Moskva het zondag 7 augustus 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Khimki. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbol'naya Akademiya Spartak im. F. Cherenkova in Moskva.

Via de Torpedo Moskva - Khimki live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torpedo Moskva - Khimki (1-3)

Het Russische Premier League duel tussen Torpedo Moskva en Khimki is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Amelin geëindigd in een 1-3 overwinning voor Khimki. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door A. Rudenko, waarmee Khimki met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van A. Pomerko in de 25e minuut zorgde er even later voor dat Torpedo Moskva weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 68e minuut zette A. Dolgov zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Khimki de leiding in de wedstrijd nam.

Na 72 minuten werd de voorsprong voor Khimki vergroot nadat A. Dolgov de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Khimki.

LIVE Torpedo Moskva - Khimki 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torpedo Moskva - Khimki teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Khimki Doelpunt A. Rudenko Khimki 0-1
25' Penalty Torpedo Moskva Penalty A. Pomerko Torpedo Moskva 1-1
48' Gele kaart Khimki Gele kaart voor R. Mirzov Khimki
51' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor I. Enin Torpedo Moskva
52' Gele kaart Khimki Gele kaart voor A. Lomovitskiy Khimki
57' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor K. Erkinov Torpedo Moskva
64' Wissel Khimki Wissel A. Dolgov voor A. Rudenko Khimki
65' Wissel Khimki Wissel I. Kukharchuk voor A. Zuev Khimki
65' Wissel Torpedo Moskva Wissel B. Reichman voor I. Enin Torpedo Moskva
65' Wissel Torpedo Moskva Wissel M. Sultonov voor D. Karaev Torpedo Moskva
65' Wissel Torpedo Moskva Wissel M. Turishchev voor I. Lebedenko Torpedo Moskva
66' Wissel Khimki Wissel I. Kamyshev voor D. Glushakov Khimki
68' Doelpunt Khimki Doelpunt A. Dolgov met assist van A. Lomovitskiy Khimki 1-2
72' Doelpunt Khimki Doelpunt A. Dolgov met assist van K. Bozhenov Khimki 1-3
78' Wissel Torpedo Moskva Wissel I. Temnikov voor A. Ryazantsev Torpedo Moskva
83' Wissel Khimki Wissel A. Chernyy voor A. Lomovitskiy Khimki
83' Wissel Khimki Wissel A. Yuran voor M. Gbane Khimki
83' Wissel Torpedo Moskva Wissel D. Tsallagov voor A. Pomerko Torpedo Moskva
91' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor B. Reichman Torpedo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Torpedo Moskva - Khimki
Opstellingen Torpedo Moskva - Khimki
De opstellingen van Torpedo Moskva en Khimki zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torpedo Moskva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Khimki zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.