Nabeschouwing Torpedo Moskva - Olimpiyets (0-0) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 9 oktober 2022 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Torpedo Moskva het zondag 9 oktober 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Olimpiyets. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbol'naya Akademiya Spartak im. F. Cherenkova in Moskva.

Via de Torpedo Moskva - Olimpiyets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torpedo Moskva - Olimpiyets (0-0)

De Russische Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Torpedo Moskva en Olimpiyets geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor R. Netfullin van Torpedo Moskva. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 58e minuut het veld moest verlaten. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Olimpiyets, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Olimpiyets kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vladislav Bezborodov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Torpedo Moskva - Olimpiyets 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torpedo Moskva - Olimpiyets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor I. Savic Torpedo Moskva
12' Wissel Torpedo Moskva Wissel D. Le Tallec voor I. Kutepov Torpedo Moskva
14' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor R. Netfullin Torpedo Moskva
27' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor D. Stotsky FK Nizjni Novgorod
31' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel D. Rybchinskiy voor D. Stotsky FK Nizjni Novgorod
58' Tweede gele kaart Torpedo Moskva Tweede gele kaart voor R. Netfullin Torpedo Moskva
59' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel N. Kalinski voor I. Mikhailov FK Nizjni Novgorod
59' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel E. Sevikyan voor V. Krotov FK Nizjni Novgorod
61' Wissel Torpedo Moskva Wissel M. Turishchev voor I. Lebedenko Torpedo Moskva
61' Wissel Torpedo Moskva Wissel M. Koszta voor M. Caimacov Torpedo Moskva
67' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor I. Agapov FK Nizjni Novgorod
78' Wissel Torpedo Moskva Wissel E. Proshkin voor D. Karaev Torpedo Moskva
80' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor B. Roganovic Torpedo Moskva
80' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel I. Yuldoshev voor E. Nabiullin FK Nizjni Novgorod
80' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel M. Yansane voor Milson FK Nizjni Novgorod
82' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor M. Maiga FK Nizjni Novgorod
Video hoogtepunten en samenvatting Torpedo Moskva - Olimpiyets
Opstellingen Torpedo Moskva - Olimpiyets
De opstellingen van Torpedo Moskva en Olimpiyets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torpedo Moskva gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Olimpiyets zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.