Nabeschouwing Torpedo Moskva - Orenburg (1-3) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 27 mei 2023 - 15:30 uur



In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Torpedo Moskva het zaterdag 27 mei 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Orenburg.

Via de Torpedo Moskva - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torpedo Moskva - Orenburg (1-3)

Het Russische Premier League duel tussen Torpedo Moskva en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Yan Bobrovskiy geëindigd in een 1-3 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Torpedo Moskva - Orenburg
Goals
1
3
LIVE Torpedo Moskva - Orenburg 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torpedo Moskva - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Torpedo Moskva - Orenburg
Opstellingen Torpedo Moskva - Orenburg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Torpedo Moskva - Orenburg

Torpedo Moskva en Orenburg treffen elkaar in de 29e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yan Bobrovskiy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torpedo Moskva en Orenburg in de Russische Premier League vond plaats op 14 augustus 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Orenburg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Orenburg favoriet. 1 keer wist de ploeg van Torpedo Moskva te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Torpedo Moskva. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Torpedo Moskva 0
Winst Orenburg 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torpedo Moskva op een 16e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Torpedo Moskva - Orenburg Opstelling Torpedo Moskva Opstelling Orenburg Live Torpedo Moskva - Orenburg Live Torpedo Moskva - Orenburg kijken Torpedo Moskva - Orenburg kijken Live Torpedo Moskva - Orenburg stream Torpedo Moskva - Orenburg Fox Sports Nabeschouwing Torpedo Moskva - Orenburg Uitslag Torpedo Moskva - Orenburg Statistieken Torpedo Moskva - Orenburg Russische Premier League 2022/2023 Torpedo Moskva - Orenburg wedden Torpedo Moskva - Orenburg gokken Torpedo Moskva - Orenburg Unibet