Nabeschouwing Torpedo Moskva - Sochi (1-3) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 17 juli 2022 - 14:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Torpedo Moskva het zondag 17 juli 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbol'naya Akademiya Spartak im. F. Cherenkova in Moskva.

Via de Torpedo Moskva - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torpedo Moskva - Sochi (1-3)

Het Russische Premier League duel tussen Torpedo Moskva en Sochi is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door I. Tsallagov, waarmee Sochi met 0-1 de leiding nam. Sochi vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Sarveli op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van V. Drkusic zorgde ervoor dat Torpedo Moskva in de 50e minuut op 1-2 kwam te staan.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Sochi vergroot nadat G. Melkadze de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sochi.

LIVE Torpedo Moskva - Sochi 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torpedo Moskva - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Sochi Gele kaart voor A. Yusupov Sochi
33' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Yurganov Sochi
35' Doelpunt Sochi Doelpunt I. Tsallagov met assist van A. Yusupov Sochi 0-1
37' Doelpunt Sochi Doelpunt V. Sarveli met assist van A. Makarchuk Sochi 0-2
46' Wissel Torpedo Moskva Wissel A. Ryazantsev voor I. Enin Torpedo Moskva
46' Wissel Torpedo Moskva Wissel R. Netfullin voor I. Temnikov Torpedo Moskva
46' Wissel Sochi Wissel C. Noboa voor Joaozinho Sochi
47' Wissel Torpedo Moskva Wissel I. Lebedenko voor A. Simonyan Torpedo Moskva
48' Wissel Sochi Wissel K. Ushatov voor V. Angban Sochi
50' Eigen doelpunt Torpedo Moskva Eigen doelpunt V. Drkusic Torpedo Moskva 1-2
54' Gele kaart Sochi Gele kaart voor K. Zaika Sochi
55' Wissel Torpedo Moskva Wissel A. Kalmykov voor M. Turishchev Torpedo Moskva
64' Wissel Sochi Wissel G. Melkadze voor V. Sarveli Sochi
72' Wissel Torpedo Moskva Wissel K. Erkinov voor M. Sultonov Torpedo Moskva
74' Wissel Sochi Wissel T. Margasov voor K. Zaika Sochi
87' Gele kaart Sochi Gele kaart voor V. Drkusic Sochi
91' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor I. Lebedenko Torpedo Moskva
94' Doelpunt Sochi Doelpunt G. Melkadze met assist van C. Noboa Sochi 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Torpedo Moskva - Sochi
Opstellingen Torpedo Moskva - Sochi
De opstellingen van Torpedo Moskva en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torpedo Moskva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sochi zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.