Nabeschouwing Ufa - Akhmat Grozny (1-0) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 31 oktober 2021 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Ufa het zondag 31 oktober 2021 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Akhmat Grozny (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Ufa en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Amelin geëindigd in een 1-0 overwinning voor Ufa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door H. Agalarov, waarmee Ufa met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Ufa uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Ufa - Akhmat Grozny 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Ufa Gele kaart voor F. Mrzljak Ufa
46' Wissel Ufa Wissel V. Krotov voor A. Golubev Ufa
50' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor V. Lystsov Akhmat Grozny
58' Doelpunt Ufa Doelpunt H. Agalarov met assist van B. Jokic Ufa 1-0
63' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Polyarus voor D. Todorovic Akhmat Grozny
63' Wissel Akhmat Grozny Wissel D. Utkin voor E. Kharin Akhmat Grozny
63' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Arkhipov voor M. Konate Akhmat Grozny
71' Wissel Ufa Wissel V. Kamilov voor F. Mrzljak Ufa
72' Gele kaart Ufa Gele kaart voor O. Urunov Ufa
72' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Timofeev Akhmat Grozny
79' Wissel Ufa Wissel A. Saplinov voor H. Agalarov Ufa
84' Wissel Akhmat Grozny Wissel G. Iancu voor V. Karapuzov Akhmat Grozny
84' Wissel Akhmat Grozny Wissel S. Sebai voor I. Konovalov Akhmat Grozny
86' Wissel Ufa Wissel A. Sukhov voor A. Aliev Ufa
87' Wissel Ufa Wissel O. Ivanov voor O. Urunov Ufa
93' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor S. Sebai Akhmat Grozny
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - Akhmat Grozny
Opstellingen Ufa - Akhmat Grozny
De opstellingen van Ufa en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Aleksey Stukalov
Formatie 5-4-1
Coach Andrey Talalaev
Voorbeschouwing Ufa - Akhmat Grozny

Ufa en Akhmat Grozny treffen elkaar in de 13e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Amelin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ufa en Akhmat Grozny in de Russische Premier League vond plaats op 10 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ufa. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Akhmat Grozny favoriet. 9 keer wist de ploeg van Ufa te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Ufa. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ufa 5
Winst Akhmat Grozny 9
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 15e positie staat, terwijl we Akhmat Grozny terugvinden op de 10e plaats.