Nabeschouwing Ufa - CSKA Moskva (1-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 16 april 2022 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Ufa het zaterdag 16 april 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - CSKA Moskva (1-1)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Ufa en CSKA Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door M. Fernandes, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Ufa het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 95e minuut was het namelijk A. Nikitin die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Ufa - CSKA Moskva 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Ufa Gele kaart voor B. Jokic Ufa
55' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor G. Schennikov CSKA Moskva
59' Wissel Ufa Wissel D. Ortiz voor Cacintura Ufa
59' Wissel Ufa Wissel D. Emelyanov voor V. Krotov Ufa
60' Gele kaart Ufa Gele kaart voor D. Ortiz Ufa
63' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Zabolotnyi voor J. Carrascal CSKA Moskva
63' Wissel CSKA Moskva Wissel Bruno Fuchs voor G. Schennikov CSKA Moskva
70' Wissel CSKA Moskva Wissel C. Ejuke voor B. Zaynutdinov CSKA Moskva
80' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Dzagoev voor M. Mukhin CSKA Moskva
87' Wissel Ufa Wissel A. Saplinov voor H. Agalarov Ufa
87' Wissel Ufa Wissel O. Ivanov voor V. Kamilov Ufa
87' Wissel Ufa Wissel A. Golubev voor R. Fishchenko Ufa
88' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt M. Fernandes CSKA Moskva 0-1
91' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor A. Berezutski CSKA Moskva
95' Doelpunt Ufa Doelpunt A. Nikitin met assist van D. Ortiz Ufa 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - CSKA Moskva
Opstellingen Ufa - CSKA Moskva
De opstellingen van Ufa en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Alexei Berezutski
Voorbeschouwing Ufa - CSKA Moskva

Ufa en CSKA Moskva treffen elkaar in de 25e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeni Turbin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ufa en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 25 juli 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 8 keer wist de ploeg van Ufa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ufa. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ufa 0
Winst CSKA Moskva 8
Gelijkspel 7
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 15e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 3e plaats.