Nabeschouwing Ufa - Krylya Sovetov (1-2) || Russische Premier League 2021/2022

Donderdag 26 augustus 2021 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Ufa het donderdag 26 augustus 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Krylya Sovetov (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Ufa en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Krylya Sovetov. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door N. Chernov, waarmee Krylya Sovetov met 0-1 de leiding nam. Krylya Sovetov vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Glushenkov op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut moest Krylya Sovetov verder met een man minder nadat R. Ezhov een rode kaart had gekregen.

H. Agalarov zette Ufa even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Vladislav Bezborodov toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladislav Bezborodov, waardoor Krylya Sovetov dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ufa - Krylya Sovetov 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Ufa Gele kaart voor F. Mrzljak Ufa
27' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt N. Chernov met assist van A. Zinkovskiy Krylya Sovetov 0-1
29' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt M. Glushenkov met assist van A. Zinkovskiy Krylya Sovetov 0-2
60' Rode kaart Krylya Sovetov Rode kaart voor R. Ezhov Krylya Sovetov
61' Penalty Ufa Penalty H. Agalarov Ufa 1-2
65' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Kabutov voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
65' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Vityugov voor D. Prutsev Krylya Sovetov
70' Wissel Ufa Wissel O. Urunov voor R. Fishchenko Ufa
77' Gele kaart Ufa Gele kaart voor H. Agalarov Ufa
78' Wissel Ufa Wissel T. Zhamaletdinov voor H. Agalarov Ufa
78' Wissel Ufa Wissel M. Bauer voor A. Aliev Ufa
80' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Bozhin voor A. Zinkovskiy Krylya Sovetov
89' Wissel Ufa Wissel A. Golubev voor F. Mrzljak Ufa
90' Wissel Ufa Wissel P. Bizoza voor V. Kamilov Ufa
92' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Pinyaev voor Y. Gorshkov Krylya Sovetov
92' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Tsypchenko voor I. Sergeev Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - Krylya Sovetov
Opstellingen Ufa - Krylya Sovetov
De opstellingen van Ufa en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Igor Osinkin
Voorbeschouwing Ufa - Krylya Sovetov

Ufa en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 6e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ufa en Krylya Sovetov in de Russische Premier League vond plaats op 30 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ufa. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Ufa favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Krylya Sovetov slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Ufa 5
Winst Krylya Sovetov 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 11e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 13e plaats.