Nabeschouwing Ufa - Rubin Kazan' (1-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 24 oktober 2021 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Ufa het zondag 24 oktober 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Rubin Kazan' (1-1)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Ufa en Rubin Kazan' geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 19 minuten. H. Agalarov maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Ufa vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van Y. Zhuravlev zorgde ervoor dat Rubin Kazan op 1-1 kwam te staan in de 59e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Ufa - Rubin Kazan' 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor O. Abildgaard Rubin Kazan
19' Penalty Ufa Penalty H. Agalarov Ufa 1-0
29' Gele kaart Ufa Gele kaart voor O. Urunov Ufa
34' VAR: Afgekeurd doelpunt K. Kvaratskhelia Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel K. Kvaratskhelia Rubin Kazan
47' Gele kaart Ufa Gele kaart voor Cacintura Ufa
59' Eigen doelpunt Rubin Kazan Eigen doelpunt Y. Zhuravlev Rubin Kazan 1-1
76' Wissel Rubin Kazan Wissel S. Bakaev voor A. Dreyer Rubin Kazan
76' Wissel Rubin Kazan Wissel M. Kostyukov voor G. Onugkha Rubin Kazan
83' Wissel Ufa Wissel O. Ivanov voor V. Krotov Ufa
88' Wissel Ufa Wissel A. Aliev voor Cacintura Ufa
90' Wissel Ufa Wissel A. Saplinov voor O. Urunov Ufa
91' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Aliev Ufa
91' Gele kaart Ufa Gele kaart voor K. Pliev Ufa
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - Rubin Kazan'
Opstellingen Ufa - Rubin Kazan'
De opstellingen van Ufa en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ufa - Rubin Kazan'

Ufa en Rubin Kazan' treffen elkaar in de 12e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Igor Panin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ufa en Rubin Kazan' in de Russische Premier League vond plaats op 14 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rubin Kazan'. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Rubin Kazan' favoriet. 5 keer wist de ploeg van Ufa te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Ufa. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ufa 1
Winst Rubin Kazan' 5
Gelijkspel 8
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 15e positie staat, terwijl we Rubin Kazan' terugvinden op de 9e plaats.