Nabeschouwing Ufa - Ural (0-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 3 oktober 2021 - 13:00 uur

Ufa - Ural

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Ufa het zondag 3 oktober 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Ural (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Ufa en Ural is onder leiding van scheidsrechter Vitali Meshkov geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door E. Bicfalvi, waarmee Ural met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Ural dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Ural.

LIVE Ufa - Ural 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Ufa Gele kaart voor O. Ivanov Ufa
17' Wissel Ufa Wissel Cacintura voor A. Golubev Ufa
34' Doelpunt Ural Doelpunt E. Bicfalvi met assist van A. Egorychev Ural 0-1
38' Gele kaart Ural Gele kaart voor E. Bicfalvi Ural
58' Wissel Ufa Wissel M. Bauer voor A. Sukhov Ufa
62' Wissel Ural Wissel V. Podberezkin voor R. Gadzhimuradov Ural
68' Gele kaart Ural Gele kaart voor D. Miskic Ural
74' Wissel Ufa Wissel E. Botaka-Yoboma voor N. Miletic Ufa
88' Wissel Ufa Wissel R. Fishchenko voor V. Krotov Ufa
92' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Nikitin Ufa
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - Ural
Opstellingen Ufa - Ural
De opstellingen van Ufa en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Ural zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Aleksey Stukalov
Voorbeschouwing Ufa - Ural

Ufa en Ural treffen elkaar in de 10e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ufa en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 7 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Ural favoriet. 6 keer wist de ploeg van Ufa te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Ufa. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ufa 3
Winst Ural 6
Gelijkspel 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 13e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 16e plaats.