Nabeschouwing Ural - Arsenal Tula (2-0) || Russische Premier League 2021/2022

Maandag 27 september 2021 - 16:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Ural het maandag 27 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula.

Via de Ural - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Arsenal Tula (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en Arsenal Tula is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Matyunin geëindigd in een 2-0 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ural kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van E. Bicfalvi. Ural vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Egorychev op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Ural.

LIVE Ural - Arsenal Tula 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Ural Doelpunt E. Bicfalvi met assist van B. Jovicic Ural 1-0
9' VAR: Afgekeurd doelpunt E. Bicfalvi Afgekeurd doelpunt vanwege hands E. Bicfalvi Ural
19' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor E. Markov Arsenal Tula
32' Doelpunt Ural Doelpunt A. Egorychev met assist van R. Gadzhimuradov Ural 2-0
46' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Gerasimov Ural
46' Wissel Arsenal Tula Wissel Z. Davitashvili voor K. Panchenko Arsenal Tula
60' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Bjornstrom voor D. Stepanov Arsenal Tula
63' Wissel Ural Wissel V. Podberezkin voor R. Gadzhimuradov Ural
65' Gele kaart Ural Gele kaart voor I. Kuzmichev Ural
68' Wissel Ural Wissel R. Augustyniak voor D. Miskic Ural
69' Wissel Arsenal Tula Wissel K. Kangwa voor E. Kangwa Arsenal Tula
75' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor A. Bjornstrom Arsenal Tula
87' Wissel Ural Wissel L. Gagnidze voor B. Jovicic Ural
91' Gele kaart Ural Gele kaart voor K. Kolesnichenko Ural
93' Gele kaart Ural Gele kaart voor I. Pomazun Ural
94' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor M. Beljaev Arsenal Tula
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - Arsenal Tula
Opstellingen Ural - Arsenal Tula
De opstellingen van Ural en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Miodrag Božović
Voorbeschouwing Ural - Arsenal Tula

Ural en Arsenal Tula treffen elkaar in de 9e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Matyunin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ural en Arsenal Tula in de Russische Premier League vond plaats op 4 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ural. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Ural favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Arsenal Tula slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Ural 4
Winst Arsenal Tula 3
Gelijkspel 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 16e positie staat, terwijl we Arsenal Tula terugvinden op de 12e plaats.