Nabeschouwing Ural - Krylya Sovetov (2-1) || Russische Premier League 2022/2023

Maandag 24 oktober 2022 - 16:30 uurIn de Russische Premier League 2022/2023 neemt Ural het maandag 24 oktober 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Jekaterinburg.

Via de Ural - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Krylya Sovetov (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor G. Bijl in de 24e minuut, waardoor Krylya Sovetov met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 26e minuut voor dat Ural via A. Kashtanov op 1-0 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Ural via een goal van Y. Gazinskiy in de 64e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat M. Glushenkov namens Krylya Sovetov in de 82e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kirill Levnikov, waardoor Ural dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Ural - Krylya Sovetov
Goals
2
1
Balbezit
57%
43%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
16
7
Schoten op doel
5
1
Passes
507
383
Overtredingen
7
7
Buitenspel
3
1
Corners
6
1
LIVE Ural - Krylya Sovetov 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Barac voor G. Zotov Krylya Sovetov
24' Rode kaart Krylya Sovetov Rode kaart voor G. Bijl Krylya Sovetov
26' Penalty Ural Penalty A. Kashtanov Ural 1-0
38' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Rahmanovic Krylya Sovetov
64' Doelpunt Ural Doelpunt Y. Gazinskiy met assist van A. Kashtanov Ural 2-0
68' Wissel Ural Wissel V. Podberezkin voor A. Yushin Ural
68' Wissel Ural Wissel E. Bicfalvi voor A. Kashtanov Ural
69' Gele kaart Ural Gele kaart voor D. Kulakov Ural
74' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Lipovoy voor A. Cirkovic Krylya Sovetov
74' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Babkin voor A. Kovalenko Krylya Sovetov
74' Wissel Krylya Sovetov Wissel V. Khubulov voor A. Rahmanovic Krylya Sovetov
81' Wissel Ural Wissel A. Gerasimov voor E. Filipenko Ural
82' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt M. Glushenkov met assist van V. Khubulov Krylya Sovetov 2-1
82' Wissel Ural Wissel E. Tatarinov voor Y. Gazinskiy Ural
85' Wissel Ural Wissel F. Sungatulin voor V. Podberezkin Ural
92' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Tsypchenko voor S. Pinyaev Krylya Sovetov
94' Gele kaart Ural Gele kaart voor I. Pomazun Ural
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - Krylya Sovetov
Opstellingen Ural - Krylya Sovetov
De opstellingen van Ural en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Igor Osinkin
Voorbeschouwing Ural - Krylya Sovetov

Ural en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 14e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ural en Krylya Sovetov in de Russische Premier League vond plaats op 10 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krylya Sovetov. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Krylya Sovetov favoriet. 3 keer wist de ploeg van Ural te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Ural. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ural 2
Winst Krylya Sovetov 3
Gelijkspel 7
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 12e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ural - Krylya Sovetov Opstelling Ural Opstelling Krylya Sovetov Live Ural - Krylya Sovetov Live Ural - Krylya Sovetov kijken Ural - Krylya Sovetov kijken Live Ural - Krylya Sovetov stream Ural - Krylya Sovetov Fox Sports Nabeschouwing Ural - Krylya Sovetov Uitslag Ural - Krylya Sovetov Statistieken Ural - Krylya Sovetov Russische Premier League 2022/2023 Ural - Krylya Sovetov wedden Ural - Krylya Sovetov gokken Ural - Krylya Sovetov Unibet