Nabeschouwing Ural - Lokomotiv Moskou (2-2) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 6 november 2022 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Ural het zondag 6 november 2022 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Jekaterinburg.

Via de Ural - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Lokomotiv Moskou (2-2)

De Russische Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Ural en Lokomotiv Moskou geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Miranchuk, waarmee Lokomotiv Moskva met 0-1 de leiding nam. Ural kwam in de 67e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Gazinskiy, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 90e minuut zette E. Filipenko zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ural de leiding in de wedstrijd nam.

Na 95 minuten was het E. Filipenko die de bal in eigen doel werkte, waardoor Lokomotiv Moskva op 2-2 kwam te staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Ural - Lokomotiv Moskou 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt A. Miranchuk met assist van F. Kamano Lokomotiv Moskva 0-1
20' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor E. Pogostnov Lokomotiv Moskva
46' Wissel Ural Wissel F. Sungatulin voor I. Cisse Ural
46' Wissel Ural Wissel E. Bicfalvi voor D. Miskic Ural
46' Wissel Ural Wissel L. Randjelovic voor A. Egorychev Ural
57' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Yushin Ural
60' Wissel Ural Wissel E. Tatarinov voor A. Yushin Ural
64' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel G. Kerk voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
67' Doelpunt Ural Doelpunt Y. Gazinskiy Ural 1-1
69' Wissel Ural Wissel L. Goglichidze voor M. Beveev Ural
76' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Mitaj voor E. Pogostnov Lokomotiv Moskva
84' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Kulikov voor K. Maradishvili Lokomotiv Moskva
88' Wissel Ural Wissel O. Shatov voor Y. Gazinskiy Ural
90' Doelpunt Ural Doelpunt E. Filipenko met assist van L. Randjelovic Ural 2-1
94' Gele kaart Ural Gele kaart voor L. Randjelovic Ural
95' Eigen doelpunt Lokomotiv Moskva Eigen doelpunt E. Filipenko Lokomotiv Moskva 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Ural - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Ural en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.