Nabeschouwing Ural - Sochi (1-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Ural het zaterdag 27 november 2021 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Jekaterinburg.

Via de Ural - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Sochi (1-1)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Ural en Sochi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door R. Augustyniak, waarmee Ural met 1-0 de leiding nam. Sochi kwam na 68 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Noboa, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 74e minuut kreeg M. Barac van Sochi voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sochi de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Ural - Sochi 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Ural Gele kaart voor E. Bicfalvi Ural
34' Doelpunt Ural Doelpunt R. Augustyniak met assist van E. Bicfalvi Ural 1-0
43' Gele kaart Sochi Gele kaart voor S. Terekhov Sochi
46' Wissel Sochi Wissel Joaozinho voor D. Vorobyev Sochi
47' Gele kaart Sochi Gele kaart voor M. Cassierra Sochi
62' Gele kaart Sochi Gele kaart voor M. Barac Sochi
68' Wissel Sochi Wissel V. Angban voor N. Burmistrov Sochi
68' Doelpunt Sochi Doelpunt C. Noboa met assist van Joaozinho Sochi 1-1
74' Tweede gele kaart Sochi Tweede gele kaart voor M. Barac Sochi
75' Wissel Ural Wissel Y. Zheleznov voor R. Gadzhimuradov Ural
85' Wissel Sochi Wissel E. Mammana voor S. Terekhov Sochi
93' Wissel Sochi Wissel M. Dugandzic voor M. Cassierra Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - Sochi
Opstellingen Ural - Sochi
De opstellingen van Ural en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Sochi zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Ural - Sochi

Ural en Sochi treffen elkaar in de 16e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artem Lyubimov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ural en Sochi in de Russische Premier League vond plaats op 9 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochi. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Ural als Sochi wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Ural 2
Winst Sochi 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 16e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 3e plaats.