Nabeschouwing Zenit - Akhmat Grozny (3-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Zenit het zaterdag 11 september 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Akhmat Grozny (3-1)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Evgeny Kukulyak geëindigd in een 3-1 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Wendel, waarmee Zenit met 1-0 de leiding nam. Zenit vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Erokhin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut wist Akhmat Grozny de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Konate.

Na 83 minuten werd de voorsprong voor Zenit vergroot nadat Malcom de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Zenit.

LIVE Zenit - Akhmat Grozny 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Zenit Doelpunt Wendel met assist van A. Dzyuba Zenit 1-0
20' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor D. Todorovic Akhmat Grozny
33' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Erokhin met assist van D. Santos Zenit 2-0
39' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor R. Utsiev Akhmat Grozny
45' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Polyarus Akhmat Grozny
46' Wissel Zenit Wissel Malcom voor D. Kuzyayev Zenit
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel I. Konovalov voor A. Polyarus Akhmat Grozny
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel S. Sebai voor E. Kharin Akhmat Grozny
51' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt M. Konate met assist van S. Sebai Akhmat Grozny 2-1
58' Wissel Zenit Wissel Claudinho voor S. Azmoun Zenit
58' Wissel Zenit Wissel K. Kravtsov voor A. Mostovoy Zenit
71' Wissel Akhmat Grozny Wissel V. Karapuzov voor M. Konate Akhmat Grozny
71' Wissel Akhmat Grozny Wissel M. Bystrov voor R. Utsiev Akhmat Grozny
71' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Wendel Zenit
78' Wissel Zenit Wissel D. Krugovoy voor A. Erokhin Zenit
83' Doelpunt Zenit Doelpunt Malcom met assist van A. Dzyuba Zenit 3-1
85' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Arkhipov voor D. Todorovic Akhmat Grozny
94' Wissel Zenit Wissel D. Kuznetsov voor Wendel Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Akhmat Grozny
Opstellingen Zenit - Akhmat Grozny
De opstellingen van Zenit en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.