Nabeschouwing Zenit - Krasnodar (3-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 7 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Zenit het zaterdag 7 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Krasnodar (3-2)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Amelin geëindigd in een 3-2 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door S. Azmoun, waarmee Zenit met 1-0 de leiding nam. Krasnodar kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Cordoba, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 35e minuut zette S. Azmoun zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Zenit de leiding in de wedstrijd nam.

Na 44 minuten werd de voorsprong voor Zenit vergroot nadat A. Erokhin de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Krasnodar dat in de 77e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat U. Spajic de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Aleksey Amelin en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Zenit.

LIVE Zenit - Krasnodar 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Azmoun met assist van Wendel Zenit 1-0
13' Gele kaart Zenit Gele kaart voor D. Kuzyayev Zenit
14' VAR: Afgekeurd doelpunt E. Spertsyan Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel E. Spertsyan Krasnodar
24' Doelpunt Krasnodar Doelpunt J. Cordoba Krasnodar 1-1
27' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Wendel Zenit
35' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Azmoun Zenit 2-1
44' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Erokhin met assist van D. Kuzyayev Zenit 3-1
46' Wissel Krasnodar Wissel K. Pantaleao voor E. Sorokin Krasnodar
66' Wissel Zenit Wissel A. Sutormin voor A. Dzyuba Zenit
70' Wissel Krasnodar Wissel Y. Gazinskiy voor A. Chernikov Krasnodar
70' Wissel Krasnodar Wissel V. Claesson voor R. Cabella Krasnodar
70' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor A. Ionov Krasnodar
77' Doelpunt Krasnodar Doelpunt U. Spajic Krasnodar 3-2
79' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Ramirez Krasnodar
81' Wissel Zenit Wissel D. Chistyakov voor V. Karavaev Zenit
85' Wissel Krasnodar Wissel V. Iljin voor G. Krychowiak Krasnodar
87' Wissel Zenit Wissel A. Mostovoy voor D. Kuzyayev Zenit
87' Wissel Zenit Wissel D. Krugovoy voor Y. Rakitsky Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Krasnodar
Opstellingen Zenit - Krasnodar
De opstellingen van Zenit en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Zenit - Krasnodar

Zenit en Krasnodar treffen elkaar in de 3e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Amelin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 17 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Zenit favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Krasnodar slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Zenit 12
Winst Krasnodar 3
Gelijkspel 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 2e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 6e plaats.