Nabeschouwing Zenit - Spartak Moskva (3-2) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 7 mei 2023 - 17:00 uur



In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Zenit het zondag 7 mei 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Spartak Moskva (3-2)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kukuyan geëindigd in een 3-2 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Zenit - Spartak Moskva
Goals
3
2
LIVE Zenit - Spartak Moskva 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Spartak Moskva
Opstellingen Zenit - Spartak Moskva

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Zenit - Spartak Moskva

Zenit en Spartak Moskva treffen elkaar in de 26e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kukuyan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Spartak Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 4 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Zenit favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Spartak Moskva slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zenit 13
Winst Spartak Moskva 4
Gelijkspel 8
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 1e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Zenit - Spartak Moskva Opstelling Zenit Opstelling Spartak Moskva Live Zenit - Spartak Moskva Live Zenit - Spartak Moskva kijken Zenit - Spartak Moskva kijken Live Zenit - Spartak Moskva stream Zenit - Spartak Moskva Fox Sports Nabeschouwing Zenit - Spartak Moskva Uitslag Zenit - Spartak Moskva Statistieken Zenit - Spartak Moskva Russische Premier League 2022/2023 Zenit - Spartak Moskva wedden Zenit - Spartak Moskva gokken Zenit - Spartak Moskva Unibet