Nabeschouwing Akhmat Grozny - Rostov (0-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 9 december 2023 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Akhmat Grozny het zaterdag 9 december 2023 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Rostov (0-0)

De Russische Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Akhmat Grozny en Rostov geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Andrey Langovich in de 97e minuut, waardoor Rostov met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Akhmat Grozny en Rostov gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Akhmat Grozny, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Kort daarna blies scheidsrechter Yan Bobrovskiy voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Akhmat Grozny - Rostov 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Gamid Agalarov Akhmat Grozny
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel Mikhail Oparin voor Giorgiy Shelia Akhmat Grozny
61' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Ilya Vakhaniya Rostov
64' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Daniil Utkin Rostov
65' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Camilo Akhmat Grozny
70' Wissel Rostov Wissel Egor Golenkov voor Nikolay Komlichenko Rostov
70' Wissel Rostov Wissel Kirill Shchetinin voor Aleksey Mironov Rostov
71' Wissel Akhmat Grozny Wissel Vladislav Kamilov voor Camilo Akhmat Grozny
71' Wissel Akhmat Grozny Wissel Mohamed Konaté voor Gamid Agalarov Akhmat Grozny
80' Wissel Rostov Wissel Ivan Komarov voor Khoren Bayramyan Rostov
88' Wissel Akhmat Grozny Wissel Lechi Sadulaev  voor Svetoslav Kovachev Akhmat Grozny
91' Wissel Rostov Wissel Danila Prokhin voor Daniil Utkin Rostov
92' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Danila Prokhin Rostov
94' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Anton Shvets  Akhmat Grozny
91' Wissel Akhmat Grozny Wissel Rizvan Utsiev voor Darko Todorovic Akhmat Grozny
97' Rode kaart Rostov Rode kaart voor Andrey Langovich Rostov
90' Andrey Langovich Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Rostov
Opstellingen Akhmat Grozny - Rostov
De opstellingen van Akhmat Grozny en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rostov zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.