Nabeschouwing Baltika - CSKA Moskva (3-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 28 april 2024 - 20:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Baltika het zondag 28 april 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Baltika Stadium in Kaliningrad.

Via de Baltika - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Baltika - CSKA Moskva (3-1)

Het Russische Premier League duel tussen Baltika en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Yan Bobrovskiy geëindigd in een 3-1 overwinning voor Baltika. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 41e minuut dacht Baltika op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Gassama. Helaas voor Baltika werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Baltika dat via Kirill Kaplenko dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Yan Bobrovskiy. K. Glebov dacht na 83 minuten te scoren voor Baltika, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 85e minuut van de tweede helft viel het eerste doelpunt van de wedstrijd via Kirill Kaplenko waardoor CSKA Moskva op een 3-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 3-1 overwinning in het voordeel van Baltika.

LIVE Baltika - CSKA Moskva 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Baltika - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Baltika Gele kaart voor K. Andrade Baltika
41' Penalty Baltika Penalty N. Gassama Baltika
51' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor K. Bistrović CSKA Moskva 1-0
54' Wissel Baltika Wissel Tamerlan Musaev voor Baltika
55' Gele kaart Baltika Gele kaart voor D. Rybchinskiy R. Fernández Baltika
60' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor D. Rybchinskiy CSKA Moskva
61' Wissel CSKA Moskva Wissel Milan Gajic voor CSKA Moskva
63' Wissel CSKA Moskva Wissel Ilya Agapov voor Matvey Kislyak CSKA Moskva
63' Wissel CSKA Moskva Wissel Ivan Oblyakov voor Khellven CSKA Moskva
63' Wissel Baltika Wissel Anton Zabolotnyi voor Matvey Lukin Baltika
68' Doelpunt Baltika Doelpunt Kirill Kaplenko met assist van V. Lisakovich Baltika
76' Wissel Baltika Wissel Alex voor D. Kozlov Baltika 2-0
79' Wissel Baltika Wissel Tigran Avanesyan voor Alex Baltika
79' Wissel Baltika Wissel I. Ostojić voor Y. Kovalev Baltika
79' Wissel CSKA Moskva Wissel N. Radmanovac voor Á. Henríquez CSKA Moskva
81' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor K. Glebov V. Dávila CSKA Moskva
83' Doelpunt Baltika Doelpunt K. Glebov Baltika
85' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Kirill Kaplenko met assist van N. Radmanovac CSKA Moskva 3-0
90' Gele kaart Baltika Gele kaart voor K. Glebov Ilya Agapov Baltika 3-1
92' N. Gassama CSKA Moskva
90' Ilya Agapov CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Baltika - CSKA Moskva
Opstellingen Baltika - CSKA Moskva
De opstellingen van Baltika en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Baltika gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Baltika - CSKA Moskva

Baltika en CSKA Moskva treffen elkaar in de 26e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yan Bobrovskiy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Baltika en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 30 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 1 keer wist de ploeg van Baltika te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Baltika. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Baltika 0
Winst CSKA Moskva 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Baltika op een 15e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 7e plaats.