Nabeschouwing Baltika - Fakel (2-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 6 augustus 2023 - 16:30 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Baltika het zondag 6 augustus 2023 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Fakel. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov.

Via de Baltika - Fakel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Baltika - Fakel (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Baltika en Fakel is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Sukhoy geëindigd in een 2-1 overwinning voor Baltika. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Baltika - Fakel
Goals
2
1
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
8
8
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
96
86
Gevaarlijke aanvallen
49
40
Passes
341
334
Overtredingen
17
14
Buitenspel
1
4
Corners
4
4
Wissels
5
4
LIVE Baltika - Fakel 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Baltika - Fakel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Baltika - Fakel
Opstellingen Baltika - Fakel

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Baltika - Fakel

Baltika en Fakel treffen elkaar in de 3e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Sukhoy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Baltika en Fakel elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Baltika 0
Winst Fakel 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Baltika op een 15e positie staat, terwijl we Fakel terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Baltika - Fakel Opstelling Baltika Opstelling Fakel Live Baltika - Fakel Live Baltika - Fakel kijken Baltika - Fakel kijken Live Baltika - Fakel stream Baltika - Fakel Fox Sports Nabeschouwing Baltika - Fakel Uitslag Baltika - Fakel Statistieken Baltika - Fakel Russische Premier League 2023/2024 Baltika - Fakel wedden Baltika - Fakel gokken Baltika - Fakel Unibet