Nabeschouwing CSKA Moskva - Sochi (3-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 13 augustus 2023 - 19:00 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt CSKA Moskva het zondag 13 augustus 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Sochi (3-1)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Sochi is onder leiding van scheidsrechter Artem Chistyakov geëindigd in een 3-1 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken CSKA Moskva - Sochi
Goals
3
1
Balbezit
53%
47%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
5
Schoten totaal
18
5
Schoten op doel
7
1
Aanvallen
83
72
Gevaarlijke aanvallen
54
35
Passes
413
371
Overtredingen
14
16
Buitenspel
0
1
Corners
9
5
Wissels
3
4
LIVE CSKA Moskva - Sochi 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Sochi
Opstellingen CSKA Moskva - Sochi

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing CSKA Moskva - Sochi

CSKA Moskva en Sochi treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artem Chistyakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Sochi in de Russische Premier League vond plaats op 5 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochi. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Sochi favoriet. 4 keer wist de ploeg van CSKA Moskva te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor CSKA Moskva. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst CSKA Moskva 2
Winst Sochi 4
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 8e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
CSKA Moskva - Sochi Opstelling CSKA Moskva Opstelling Sochi Live CSKA Moskva - Sochi Live CSKA Moskva - Sochi kijken CSKA Moskva - Sochi kijken Live CSKA Moskva - Sochi stream CSKA Moskva - Sochi Fox Sports Nabeschouwing CSKA Moskva - Sochi Uitslag CSKA Moskva - Sochi Statistieken CSKA Moskva - Sochi Russische Premier League 2023/2024 CSKA Moskva - Sochi wedden CSKA Moskva - Sochi gokken CSKA Moskva - Sochi Unibet