Nabeschouwing Dinamo Moskva - Baltika (2-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 13 augustus 2023 - 14:00 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Dinamo Moskva het zondag 13 augustus 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Baltika. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Dinamo Moskva - Baltika live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Baltika (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en Baltika is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 2-0 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Moskva - Baltika
Goals
2
0
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
15
15
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
65
71
Gevaarlijke aanvallen
55
56
Passes
392
351
Overtredingen
11
13
Buitenspel
3
4
Corners
7
5
Wissels
5
5
LIVE Dinamo Moskva - Baltika 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Baltika teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - Baltika
Opstellingen Dinamo Moskva - Baltika

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Baltika

Dinamo Moskva en Baltika treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dinamo Moskva en Baltika elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Moskva 0
Winst Baltika 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 9e positie staat, terwijl we Baltika terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Dinamo Moskva - Baltika Opstelling Dinamo Moskva Opstelling Baltika Live Dinamo Moskva - Baltika Live Dinamo Moskva - Baltika kijken Dinamo Moskva - Baltika kijken Live Dinamo Moskva - Baltika stream Dinamo Moskva - Baltika Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Moskva - Baltika Uitslag Dinamo Moskva - Baltika Statistieken Dinamo Moskva - Baltika Russische Premier League 2023/2024 Dinamo Moskva - Baltika wedden Dinamo Moskva - Baltika gokken Dinamo Moskva - Baltika Unibet