Nabeschouwing Dinamo Moskva - CSKA Moskva (2-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 14:00 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Dinamo Moskva het zaterdag 19 augustus 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Dinamo Moskva - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - CSKA Moskva (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kukuyan geëindigd in een 2-1 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Moskva - CSKA Moskva
Goals
2
1
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
18
16
Schoten op doel
5
7
Aanvallen
101
103
Gevaarlijke aanvallen
52
53
Passes
388
337
Overtredingen
11
11
Buitenspel
0
3
Corners
5
5
Wissels
5
4
LIVE Dinamo Moskva - CSKA Moskva 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - CSKA Moskva
Opstellingen Dinamo Moskva - CSKA Moskva

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dinamo Moskva - CSKA Moskva

Dinamo Moskva en CSKA Moskva treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kukuyan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Moskva en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 13 november 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Dinamo Moskva favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl CSKA Moskva slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Moskva 12
Winst CSKA Moskva 4
Gelijkspel 8
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 7e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Dinamo Moskva - CSKA Moskva Opstelling Dinamo Moskva Opstelling CSKA Moskva Live Dinamo Moskva - CSKA Moskva Live Dinamo Moskva - CSKA Moskva kijken Dinamo Moskva - CSKA Moskva kijken Live Dinamo Moskva - CSKA Moskva stream Dinamo Moskva - CSKA Moskva Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Moskva - CSKA Moskva Uitslag Dinamo Moskva - CSKA Moskva Statistieken Dinamo Moskva - CSKA Moskva Russische Premier League 2023/2024 Dinamo Moskva - CSKA Moskva wedden Dinamo Moskva - CSKA Moskva gokken Dinamo Moskva - CSKA Moskva Unibet